Eladó üdülő és hétvégi ház Rigyác 62 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rigyác 62 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rigyác 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8016245
Referenciaszám: 167510
Frissítve: 17 napja

Rigyác eladó üdülő és nyaraló 62 m² alapterületű: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
38 334 Ft/m²
62 m²
Alapterület
300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 376 Ft
Második évtől
45 548 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167510 hivatkozási számú rigyáci nyaraló. 62m2 -es (alsó szint: 30,2m2, felső szint.: 22,8m2) két külön bejáratos kisház eladó, hozzá tartozó 300m2-es kertrésszel, de kisebb vagy nagyobb terület is megvásárolható hozzá megállapodás szerint.  Jelen ajánlat és irányár a házra, a ház mögött még egy duplagarázsnak helyet biztosító területre vonatkozik, egész az épület kerítésig nyúló, oldalsó és első részét is beleértve. A körpanorámás, akár állandó lakhatásra is kialakítható hétvégi ház Rigyác községben (Zala megyében a Nyugat-Dunántúl régió területén) található. Nagykanizsa és Rigyác távolsága légvonalban egymástól: 11 km  Autóval 70 km/h átlagsebesség mellett 0 óra 9 perc  Kerékpárral 20 km/h átlagsebességgel tekerve 0 óra 33 perc  Futva 8 km/h átlaggal haladva 1 óra 23 perc  Gyalog 5 km/h átlagsebességet tartva 2 óra 12 perc Az épület a régi 7-es útról érkezve, a Petrivente-i elágazónál, a buszmegállótól 50m-re helyezkedik el, szántófölddel, fenyvessel és erdővel határolt terület veszi körül. A ház zárt, betonozott kocsibeállón keresztül közelíthető meg, a  főútról lehajtva. A lépcső alatt egy kb. 1000l-es esővízgyűjtő fedett akna van. A villany bevezetésre került, jelenleg a fűtést is ezzel lehet megoldani, de fatüzelésre lett tervezve. Gáz nincs,  víz rákötésére az út túloldalán és a szomszédos épületnél van lehetőség. Beton alapra épült tégla építmény, fa nyílászárókkal, pala tetővel, erkéllyel, nagy L alakú terasszal, amely részben és/vagy egészben beépíthető. A ház egyéni kialakításra és felújításra vár. Garázs hozzáépítésre lehetőség van. A kerti pad, asztal és állvány is hozzá tartozik. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó rigyáci nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167510 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stejer Laura Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stejer Laura Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY