Eladó üdülő és hétvégi ház Rigyác 54 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rigyác 54 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rigyác 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7785009
Referenciaszám: 163120
Frissítve: 16 napja

Rigyác eladó üdülő és nyaraló 54 m² alapterületű: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
4 245 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2568 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 635 Ft
Második évtől
43 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163120 hivatkozási számú rigyáci nyaraló. Rigyáchoz tartozó zártkerti részen, található birtok, a hármas határ közelében. / Ausztria, Horvátország, Szlovénia, A hetes főútról könnyen megközelíthető, minden évszakban jól járható hegyi úton. Határ közeli autópályával rendelkező rész, amely kedvező akár ingázók számára is. Jellemzői: Viszonylag  nem nagy terület, könnyen rendben tartható. Elhelyezkedése miatt kedvező fekvésű akár életvitel szerű megoldásra is alkalmas. Kettő szintes épület, amely beton alapzatra tégla falazattal épített, Lindab lemezzel fedett héjazattal. Alsó szinten található egy 20 nm amerikai konyhás nappali. és egy 16 nm nyitott fedett terasz. Külső lépcső vezet az emeleti loggiára, ahonnét  a  12 nm szoba, és egy tusolóval, WC-vel  mosdóval kialakított fürdőszoba nyílik. Az ingatlan teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át. Új elektromos hálózat, új burkolatok,új konyha. Fűtése fatüzeléssel vagy elektromos megoldással lehetséges. Vízellátása újonnan kiépített, kazánházban, (melléképületben) elhelyezett köbméteres tartályra szerelt házi vízmű biztosítja a házikó teljes vízellátását. ( vízközmű szolgáltatóval feltöltethető. Saját kialakított szennyvíz gyűjtő, (derítő) Utcafrontról könnyen parkolható kocsi beállásra kialakított betonozott hely. Önmagában is kellemes környezetben elhelyezkedő ingatlan jelenlegi állapotában is remek kialakítása még további lehetőségeket  is kínál jövendőbeli gazdája számára. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó rigyáci nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163120 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY