Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 120 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 120 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 120 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7215967
Frissítve: 3 hónapja

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 4 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
1 041 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
165 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 782 Ft
Második évtől
495 091 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVI. ÁRPÁDFÖLDÖN KÍNÁLUNK EGY MINIMÁL STÍLUSÚ IKERHÁZ FELET! BB ENERGETIKAI BESOROLÁSÚ! A kerület kertvárosi részén jó tömegközlekedés mellett eladó egy utcafronti ikerfél, mely teljes kétszintes 120 nm-es nappali+3 szobás dupla komfortos 162 nm-es saját telekrésszel, 1 db felszíni kocsi beállóval. A ház elrendezése kiváló, az alsó szinten 37,64 nm-es amerikai konyhás nappali 27,46 nm-es terasszal, előszoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy kamra található. Az emelten közlekedő, 3 szoba, melyek teraszkapcsolatosak, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy tároló került kialakításra.   Főbb műszaki paraméterek: - Külső falak 30-as kerámia tégla - Válaszfalak 10 cm-es Ytong tégla - Homlokzati szigetelés 15 cm dyvit rendszer - Lábazati szigetelés 8 cm - Aljzatban 8 cm lépésálló szigetelés, közbenső födémben 5 cm szigetelés - A tető- és a homlokzati bádogos elemek színes alumínium lemezből készülnek - Külső nyílászárók 3 rétegű üvegezésű műanyag ablakok, külső oldalon kőpárkány, a belső oldalon műanyag párkány. Az ablakokhoz motoros, rejtett tokos redőny lesz beépítve. - Két épület között 30-as hanggátló fal - Az épület fűtését és meleg víz ellátását levegő hőszivattyú biztosítja, mindenhol padlófűtéssel. A lakás hűtése fain-collal tervezett, a vételár nem tartalmazza. - Az utcafronton 160 cm magas kerítés készül, táblás, horganyzott, porszórt kerítés elemekkel, maximum 30 cm magas lábazattal, melyben 1 db 100 cm széles gyalogos kapu és 1 db 250 cm széles nagykapu (gépkocsi beállásra) kerül kialakításra motoros zárási lehetőséggel. - Hidegburkolatok 5000 Ft/nm, melegburkolatok 3500 Ft/nm - Belső ajtók 45000 Ft/db kilinccsel és beszereléssel együtt. -  A riasztó alapcsövezése kiépítésre kerül, ami tartalmazza: 1db kezelő, 4db mozgásérzékelő és 3db nyitásérzékelő kiépítését.   Várható átadás szerződéstől számított 7 hónap.   Kulcsrakész ár: 125 M Ft   Az ingatlant szívesen bemutatjuk, információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk! Több, mint 20 éves közvetítői tapasztalatunkkal szívesen segítünk, ha az ingatlan megvásárlásához saját ingatlanát szeretné eladni. A VÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYBE VEHETŐ CSOK PLUSZ KAMATTÁMOGATOTT HITEL, ILLETÉKMENTESSÉG IS! Igény szerint KIVÁLÓ ügyvédi kapcsolattal segítjük az ingatlan vásárlást. Továbbá profi és ingyenes, bank független hiteltanácsadással és ügyintézéssel (CSOK Plusz, babaváró, lakáshitel, stb…) állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére! TOVÁBBI INGATLAN AJÁNLATAINKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
kamra
terasz
kábeltévé
internet
telefon
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lőrincz Ingatlan 1 Lőrincz Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 487 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lőrincz Ingatlan 1 Lőrincz Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 487 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY