Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 260 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 260 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 260 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7746856
Frissítve: 15 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
457 692 Ft/m²
260 m²
Alapterület
518 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XVI. kerületben, Árpádföld kertvárosi lakóövezetének frekventált utcájában egy háromszintes, három önálló bejárattal rendelkező, kétlakásos ingatlan, vállalkozási célra alkalmas üzlethelyiséggel. Irányár: 119 millió. A telekhatár rendezett, az utcafronton beton lábazatos, 2 db utcai kapuval. A telek hátsó része füvesített, több gyümölcsfával, elöl betonozott. A ház kb. 5 m-es előkerttel szabadonállóan épült, egyszerű formai megjelenésű, lapostetős épület. Három elkülönített részből áll: A földszinten lévő önálló 1. lakás a kertből bal oldali bejáraton közelíthető meg. A helyiségek előszobából és a központi előtérhallból nyílnak. Az egyik szobához utcafronti loggia kapcsolódik. Az emeleti 2. lakás zárt lépcsőházon érhető el. A lakásbejárat előtér-hallba nyílik, a további helyiségek ehhez kapcsolódnak. Az egyik utcafronti szobához itt is loggia tartozik. A konyha, fürdőszoba, wc helyiségek ablakosak, természetes megvilágításúak és szellőzésűek. A pinceszinten utcafrontról közvetlenül megközelíthető vendéglátó egység található, amely nagyobb és kisebb fogyasztótérből, férfi-női vendég wc blokkból, személyzeti helyiségből, konyhai helyiségből, kazánházból áll. korábban vendéglátóipari egységként (pub) működött, később varroda is üzemelt itt, így sokféle ipari/szolgáltató tevékenységre alkalmas. Könnyedén átalakítható akár egy harmadik lakássá vagy irodává is. Az ingatlan az 1970-es években épült, a pinceszint átépítése tervező-kivitelező közreműködésével 1994-ben történt. A nyílászárók cseréje kb. 3 éve, a tető újraburkolása kb. 8 éve volt. A fűtést gázkazán és radiátorok, a meleg víz-ellátást bojlerek biztosítják. A ház átlagos állapotú, masszív szerkezetű, a falak szárazak. A lakások fűtésdíja kedvező. A szomszédban is rendezett családi házak találhatók nagy kertekkel. Alapozás, szigetelés: Monolit beton sávalap Felmenő falazat: Beton pincefal, falazóblokk felmenő főfalak Födémek: Vasbeton síkfödém Tetőszerkezet, héjalás: Lapostető, bitumenes lemez héjalás Lépcső: Kétkarú vasbeton lépcső, vaskorláttal Nettó alapterület: 102,45 (pince) + 83,4 (földszint) + 74,7 (emelet) = 260,55 m2 (+9,8 m2 loggia) A környék infrastrukturális ellátottsága jó, az alapfokú kereskedelmi és szolgáltató szféra kb. 1-2 km-es körzetben kiépített. A 31-es buszmegálló 5 perc sétára van, amivel 25 perc alatt az Örs vezér terére lehet jutni. Nagyobb bevásárlási lehetőség 5 km-re az ÁRKÁD Üzletházban vagy a 2 km-re lévő csömöri Auchan Bevásárló Központban biztosított. Az M0-as autópálya 5 percen belül elérhető autóval.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
kamra
erkély
pince
melléképület
műhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 082 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 082 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY