Eladó telek Tápiószentmárton, Göbölyjárási utca 940 nm
Eladó telek Tápiószentmárton, Göbölyjárási utca 940 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7961123
Referenciaszám: TK032081
Frissítve: 18 napja

Tápiószentmárton eladó építési telek 940 m² telekterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
4 149 Ft/m²
940 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Tápiószentmártonban egy belterületi, 940 négyzetméteres építési telket. Ez a kiváló lehetőség ideális választás családok számára, akik szeretnék megvalósítani álmaik otthonát, vagy befektetést terveznek.A telek jellemzői:Méret: 940 négyzetméterElhelyezkedés: Tápiószentmárton belterületénKiváló lehetőség családoknak vagy befektetőknekMiért érdemes választani ezt a teleket?Kedvező ár: Az ingatlan piaci áron elérhető, kiváló befektetési lehetőség.Családoknak ideális: A telek mérete lehetővé teszi egy komfortos családi ház vagy akár kétgenerációs otthon építését.Központi elhelyezkedés: A telek könnyen megközelíthető, közel találhatók az alapvető szolgáltatások és intézmények.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha Ön tervezi új otthona építését, vagy befektetési lehetőséget keres Pest megyében, akkor ez a telek Önnek való.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyuricza Zoltán István Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 496 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyuricza Zoltán István Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 496 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY