Eladó telek Tápiószentmárton 552 nm
Eladó telek Tápiószentmárton 552 nm
Eladó telek Tápiószentmárton 552 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7228876
Referenciaszám: 2022020503
Frissítve: 1 éve

Tápiószentmárton eladó építési telek 552 m² telekterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
7 065 Ft/m²
552 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan jellemzése: A lakóházas falusi övezetbe tartozó építési telek 30%-ban beépíthető, minimum öt méter előkert megtartása mellett, jobb oldali mezsgyére épülhet rá felépítmény. A telkek hossztengelye északkelet-délnyugat irányú, így tájolási szempontból kiváló belső helyiségelrendezésű családi ház építhető rá, mely lakóépület udvar felőli délnyugati oldalában érdemes elhelyezni a nappali, konyha, étkező és terasz egységeket, így természetes fénnyel kiválóan megvilágított, világos otthon tervezhető rá. Az 552 m2 területnagyságú, saját és a szomszéd kerítések által három oldalról kerített porta rendezett, folyamatosan művelt terület. A közútról való behajtást egy már meglévő híd biztosítja, de kapu jelenleg nincs a portára. Szennyvíz csatorna közművel ellátott, vezetékes ivóvíz, gáz és elektromos áram közművek közvetlen a telek előtt az utcában elérhetők. A telek földhivatali besorolása: beépítetlen terület. A telek irányára: 3.900.000.- Forint. Az 652 m2 területnagyságú, saját és a szomszéd kerítések által három oldalról kerített porta rendezett, folyamatosan művelt terület. A közútról való behajtást egy már meglévő híd biztosítja, továbbá a telek zárható nagykapuval rendelkezik. Vezetékes ivóvíz, szennyvíz csatorna és gáz közművel ellátott, elektromos áram közmű közvetlen a telek előtt az utcában elérhető. A kert locsolását ásott kút vize biztosítja. A telek földhivatali besorolása: "lakóház és udvar" ez átminősíthető beépítetlen területre. A telek irányára: 4.300.000.- Forint. Az ingatlan finanszírozása: Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Új családi ház építése esetén, babaváró hitel + CSOK + 3%-os CSOK hitel együttes igénylésével akár 35 millió Forint összegű banki finanszírozás is megoldható! Építészmérnöki tervezésben és teljes generál kivitelezésben szakembereket tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.  Az ingatlan környezetének jellemzése: Tápiószentmárton nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben terül el, mint az Alsó-Tápió mente legnépesebb települése. A nagyközséghez tartozó nyaralóövezet állandó lakosaival és Göbölyjárás településrészekkel közel 5300 lelket számlál. A településen színvonalas étterem, híres lovarda, pozitív energiát sugárzó Attila-domb, borgazdaság, strandfürdő üzemel. Tápiószentmártonban két óvoda, két általános iskola, uszoda és sportcsarnok várja a gyermeküket itt nevelőket és a jövőben a településre költöző családokat. Tápiószentmárton tömegközlekedésben az autóbusz forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Jászberény, Eger, Budapest városok irányába napi rendszerességgel indulnak járatok, de a közeli Nagykáta városban elérhető a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonal is.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz
csatorna
kert
jó közlekedésű
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY