Kiadó ház Kecskemét 250 nm
Kiadó ház Kecskemét 250 nm
Kiadó ház Kecskemét 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7852421
Frissítve: 5 hónapja

Kecskemét kiadó családi ház 7 szobás: 191 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
196 ezer Ft/hó
782 Ft/m²
500 EUR/hó
2 EUR/m²
250 m²
Alapterület
750 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma
Kecskeméten a Ceglédi úton 7 hálószobával rendelkező 20 férőhelyes ház dolgozó személyeknek kiadó. A szobák 2 szinten helyezkednek el. FÖLDSZINT: 1 nagy nappali, háztartási gépekkel felszerelt konyha, 3 db 2 ágyas hálószoba, 1 fürdőszoba 3 zuhannyal, és 1 illemhelyiség kapott helyet. A fürdőben 2 mosógép biztosítja a ruhák tisztán tartását. A nappaliban Tv és kényelmes ülőgarnitúra található, és az udvar felőli terasz is innen nyílik. EMELET: 1 konyha-étkező, és a közlekedőből 4 külön bejáratú hálószobát alakítottak ki. Mindegyik szobában 3-3 ágyat helyeztek el. Itt 1 zuhanyzós fürdőszoba van 2 mosógéppel, és 1 illemhelyiséggel. A szobák tartozéka mindkét szinten a televízió, a hűtőszekrények és klímák. A havi 500 Eurós bérleti díj 1 fő/hó bérleti díját tartalmazza a teljes havi rezsivel együtt, melyek a következők: víz, gáz, villany használat, Tv és korlátlan internet előfizetés. A lakás szerződéskötés után azonnal elfoglalható, akár együtt 20 fő, de kevesebb személy részére is. Minimális bérleti idő: 6 hónap. További kérdéssel és megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
összkomfortos
kert
kábeltévé
internet
bútorozott
gépesített
kaputelefon
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Feurdeán Zsuzsa Feurdeán Zsuzsa Az iroda összes hirdetése
+36 30 525 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Feurdeán Zsuzsa Feurdeán Zsuzsa Az iroda összes hirdetése
+36 30 525 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY