Eladó ház Arló, Dóna völgy 358 nm
Eladó ház Arló, Dóna völgy 358 nm
Eladó ház Arló, Dóna völgy 358 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7907647
Frissítve: 5 hónapja

Arló eladó villa, kastély 5 szobás: 200 millió Ft

200 millió Ft
558 659 Ft/m²
358 m²
Alapterület
48000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 580 451 Ft
Második évtől
792 145 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A kúria Borsod Vármegyében, Arló és Borsodszentgyörgy között a Dóna völgyben helyezkedik el más épület, vagy szomszéd nincs. Az épület jellege kastélyszerű családi ház. 2004 ben épült, újszerű állapotban van alapterület 130m2 három szintes hasznos összterület 358m2,melyből 58m2 terasz és erkély. Minden szint rendelkezik fürdővel, és wc -vel, egyben és külön is. A tökéletes tervezésnek köszönhetően minden szintnek külön funkciója van. alsó: -műhely, konditerem ,mosókonyha ,tárolók, középső: -tágas előtér, konyha, kamra, étkező, hálószoba fürdőkáddal, külön wc, bidé , és innen nyílik a nagy fedett terasz felső: -3 db hálószoba, erkély, fürdő wc, gardrób, A ház köré csatlakozik egy 99m2 melléképület, melyben helyet kapott 2db összesen 4 beállásos garázs, a kazánház ,és egy borospince. Közművek: villany 220v és 2(380v), vezetékes ivóvíz ,a szennyvíz derítőben . Fűtési rendszere: központi ,vegyes tüzelésű(fa, forgács, brikett)félautomata kazán. A középső szinten 2 db márvány kandalló is a rendelkezésre áll a hideg időben. Az ingatlan rendelkezik központi porszívó rendszerrel, és a külső szigetelés sem maradt el. A terület 1ha mely kivett lakóház udvar. Teljesen körbe kerítve kovácsolt vas ,elektromos kapuval. Bográcsozó ,és grillsütő hely kialakítva. A kastély bútorozottan kerül eladásra, a hozzá tartozó karbantartó gépekkel együtt. Szintén a vételár részét képezi további 48ha terület, legelő szántó, és erdő ami közvetlen kapcsolatban áll az ingatlannal. Vadászatra kifejezetten alkalmas, de állattartásra is megfelelő. Per és tehermentes,1/1 tulajdon. Ingyenes bank független hitel, CSOK ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel, szerződések lebonyolításával ,akár aznapi energetikai tanúsítvány elkészítésével, igény szerint az ingatlan kiürítésével, segítjük a zökkenőmentes adásvétel lebonyolítását.

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2004
Erkély:
10 m²
Terasz:
35 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
garázs
jó beosztású
csendes
panoráma
konditerem
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
melléképület
műhely
mosókonyha
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pegazus Otthon 2023 KFT Pegazus Otthon 2023 KFT Az iroda összes hirdetése
+36 20 200 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pegazus Otthon 2023 KFT Pegazus Otthon 2023 KFT Az iroda összes hirdetése
+36 20 200 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY