Eladó telek Budaörs 1963 nm
Eladó telek Budaörs 1963 nm
Eladó telek Budaörs 1963 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7721359
Referenciaszám: 279769
Frissítve: 17 napja

Budaörs eladó üdülőtelek 1963 m² telekterületű: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
15 232 Ft/m²
1963 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 041 Ft
Második évtől
119 324 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIKAPCSOLÓDÁST NYÚJTÓ, CSODÁS PANORÁMÁT ADÓ TELEK, FELÚJÍTANDÓ NYARALÓHÁZZAL! Budaörs déli lejtésű hegyoldalában, közel a Frankhegy erdős részéhez, 1963 nm-es üdülőövezeti besorolású telek, korlátozott beépítési lehetőséggel 29,9 M Ft-ért eladó! Budaörs központjától (Templom tér) gépkocsival 5 perc alatt megközelíthető, igazi természeti panorámát adó telek, 20 m-es utcafronttal rendelkezik, villany bekötés megoldható. Egyéb közmű a közeljövőben nem várható. Ennek ellenére az ingatlan nem csak befektetésnek kiváló, hanem a rajta lévő romos épület ideális alapot ad egy új és modern nyaralóház megépítésére. A kikapcsolódás és feltöltődés garantált. Állandó lakhatásra is berendezkedhet. Ajánlom mindazoknak, akik a városhoz karnyújtásnyira, de mégis a csend és a természet közelében keresnek fejleszthető ingatlant. Hasonló fekvésssel és adottságokkal, 1200 nm-es telek is megvásárolható 22 M Ft-ért! Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását. Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre. További budaörsi és környéki ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czeglédi József MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 223 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czeglédi József MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 223 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY