Eladó üdülő és hétvégi ház Tokod 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tokod 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tokod 50 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7997932
Referenciaszám: 712300014
Frissítve: 17 napja

Tokod eladó üdülő és nyaraló 50 m² alapterületű: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
338 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
882 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 048 Ft
Második évtől
66 936 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zártkerti ingatlan lakható kisházzal Sashegyen!   Megvételre kínálok Tokod Sashegy részén egy zártkerti ingatlant, mely a Bajnai úttól kb. 50 méterre, murvás úton közelíthető meg. A 882 nm-es, teljesen körbekerített területet tulajdonosa kivonatta a művelési ágból. A szépen gondozott udvar nagy része konyhakert, számos gyümölcsfával tarkítva. A telken álló 50 nm alapterületű, téglából épült ház jogi jellege gyümölcstároló, de az elmúlt években felújításon esett át, állandó lakhatásra alkalmas. A fűtésről jelenleg vízteres kandalló gondoskodik, de a 35 Amperes áram elektromos fűtés kiépítését is lehetővé teszi. A vizet biztos vízhozamú ásott kútból nyerik. Az épület egy része alatt szuterén húzódik, ezáltal a lakószintre néhány lépcsőfokon jutunk fel. Az előtérben alakították ki a konyhát, innen a nappaliba lépünk. A nappaliból nyílik a fürdőszoba. A tetőtérben kialakított szobát jelenlegi tulajdonosa nem használja, ide egy lenyitható lépcső vezet. A nyílászárókat öt éve műanyagra cserélték, redőnnyel szerelték fel. Az épület kívülről 10 cm hőszigetelést kapott. A tetőt cserép fedi, a kémény szinte új. Az ingatlan állapota jó, egy tisztasági festés után meghitt otthonává válhat leendő tulajdonosának, de akár hétvégi házként, pihenőhelyként is funkcionálhat. Kiválóan alkalmas hosszú- vagy rövidtávú bérbeadásra. Az ingatlan tehermentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal költözhető. Értékegyeztetéssel kisebb garzon csere szóba jöhet. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY