Eladó üdülő és hétvégi ház Tihany 55 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tihany 55 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tihany 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7827092
Referenciaszám: 41778
Frissítve: 3 napja

Tihany eladó üdülő és nyaraló 55 m² alapterületű: 195 millió Ft

195 millió Ft
3 545 455 Ft/m²
55 m²
Alapterület
900 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 565 940 Ft
Második évtől
772 342 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Páratlan lehetőség!!! A CasaNetWork balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 2307-os számú NYARALÓT, Tihany/Sajkodban a vízparttól karnyújtásnyira! ¤ a ház masszív falazatú (terméskő-tégla), 55 nm alapterülettel ¤ 900 nm-es telken ¤ a telek, teraszos elrendezésben követi a domboldalt, minden terasz egy füves kert, fákkal szegélyezve, kiváló helyszín a családi összejövetelekhez, grill party-hoz ¤ 2 szinten szinteltolással 2 + fél szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel ¤ a terméskőből kirakott lépcsőn jutunk fel az első teraszra, onnan a bejárati ajtón a házba ¤ egy kis előszobán keresztül beléphetünk a konyhába, lefele pár lépcsőfokon a lenti, pár lépcsőfokon az emeleti lakrészbe jutunk ¤ a szinteltolásnak köszönhetően két önálló lakrészt kapunk, az alsó szinten egy 16 nm-es szoba, a felső szinten egy tágas 20 nm-es nappali terasszal és egy 10 nm-es galériás szülői hálóval ¤ az emeletnek és a félemeletnek saját terasza van ¤ víz, villany, gáz, csatorna bevezetve                                              ¤ gáz bojler adja a meleg vizet, a fűtés gázkonvektorokkal ¤ a kert végében a NATURA 2000 határolja a telket ¤ a sajkodi strand pár lépésre a kaputól Amennyiben a 2307 számú sajkodi nyaraló vagy bármely, a kínálatunkban található sorház, családi ház, nyaraló felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon:  +36 (20) 4215720 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.  - CasaNetWork, a civilizált ingatlanértékesítés artériája !

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY