Eladó üdülő és hétvégi ház Nagykanizsa 72 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Nagykanizsa 72 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Nagykanizsa 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7188050
Referenciaszám: 153740
Feltöltve: 17 napja

Nagykanizsa eladó üdülő és nyaraló 72 m² alapterületű: 16,3 millió Ft

16,3 millió Ft
8 364 Ft/m²
72 m²
Alapterület
1949 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 307 Ft
Második évtől
64 560 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Ingatlan iroda eladásra kínálja, a 153740.számú Nagykanizsa Csónakázótó közelében elhelyezkedő zártkerti  birtokot lakható házzal, rendezett udvarral garázzsal. Nagykanizsa Csónakázó tó közelében található zártkerti területen található hegyi birtok. A terület pár perc alatt elérhető aszfaltos úton. Víz és villanyhálózattal ellátott, ezért kedvelt pihenő hely a környék legmagasabb pontján helyezkedik el.  Lakhatásra is alkalmas, hétvégi ház  72 m2, nyitott teraszáról fantasztikus panoráma látható. Jellemzői:  - 2 szoba, konyha, fürdő+WC, szuterén ( garázs, tároló, boros rész, előszoba szerű helyiség, ) Villany ,víz, bevezetésre került, fűtése kályhával ellátott. Az épület körben teljesen leszigetelt masszív tégla épület,beton alap,beton födém. Felső rész és a tetőtér között fagerendás lambériás, falépcsős feljárattal elkezdett tetőtér beépítés. Tető szerkezet palával fedett.  Bejárat felőli oldala verandás megoldású, kellemes mérete remek pihenőhely  gyönyörű kilátással. Az udvar kerítéssel és kapuval ellátott egyenes rendezett terep, mérete miatt kettő autó elfér a ház hátsó felénél. A másik fele ideális nyáron nagy méretű medence kihelyezésére és még kiülős hely kialakítására is. Az épület előtti része meredeken ívelt rész ahol a volt lugasrendszer oszlopai találhatók, ezért szabadon eldönthető a terület hasznosítása. A zártkerti birtok akár remek otthon lehet következő gazdájának.  Igényes kialakítása miatt többféle  lehetőséget is biztosít. Amennyiben a 153740.  számú birtok vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal. A ház vásárlásához hitel  igényelhető, amelynek ügyintézéséhez irodánkban bank-független hitelszakértő áll  rendelkezésre. Openhouse- Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY