Eladó üdülő és hétvégi ház Környe 70 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Környe 70 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Környe 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7921513
Referenciaszám: 41802-4525020
Frissítve: 1 napja

Környe eladó üdülő és nyaraló 70 m² alapterületű: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
321 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1650 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 301 Ft
Második évtől
89 116 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha szívesen grillezne saját udvarán, Környe határán, erdei környezetben, barátaival, tiszta levegőre, túrázási lehetőségekre vágyik, vegye fontolóra ezt a kivételes ingatlant. Tatabánya 9 km-es szomszédságában, Oroszlánytól 3 perces autóval megtett távolságra, Környe község külterületén kínálom megvételre ezt a barátságos, 70nm-es, tégla építésű, tetőtér beépítéses, teraszos, hétvégi házat, mely 1650 nm-es szépen gondozott, parkosított, gyümölcsössel, veteményessel gazdagított telken található. Részben alápincézett, továbbá a masszív alapokon álló építménybe a víz és villany is bevezetésre került. 2 db fúrt kút található a telken, melyből az egyik bevizsgált ivóvíz. Új radiátorok kerültek beszerelésre, melyeket vízteres kandalló fűt fel. Méretét, adottságait, tekintve, akár állandó, életvitelszerű lakhatásra is alkalmas. A tetőtérben 18 nm-es nappali, az alsó szinten 24 nm-es szoba, 18 nm-es konyha és a 10 nm-es fürdő áll a kényelem szolgálatában. A két szoba laminált parkettával burkolt, a többi helyiségbe járólap került. A praktikumot a majdnem 50 nm-es tároló is tovább emeli. Biztonsági ajtó és thermoplan ablakok kerültek beépítésre. Az ingatlan természetközeli, emellett Majk műemlék együttesétől, a horgásztón át, a modern játszótéren keresztül az étterem is kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Vértes védelmében műúton könnyedén elérhető. 2km-en belül található Oroszlány, többek között a Tesco, Lidl, Profi is.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békefi Andrea Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békefi Andrea Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY