Eladó üdülő és hétvégi ház Gersekarát 120 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gersekarát 120 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gersekarát 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7874620
Referenciaszám: 71_ae
Frissítve: 21 napja

Gersekarát eladó üdülő és nyaraló 120 m² alapterületű: 100 millió Ft

100 millió Ft
833 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1921 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 226 Ft
Második évtől
396 073 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha EGYEDI HANGULATÚ, EXKLUZÍV INGATLANT keres.... Gersekaráton csodálatos rönkház eladó! KIZÁRÓLAG irodánk kínálatában található meg! Csodálatos természetközeli házikó, bent az erdő mélyén egy 2003-as építésű 120 m2-es rönkház keresi új tulajdonosait! 1921 m2-es telken található, amely fásított, parkosított és csodálatos látványt nyújt mindenki számára, aki ellátogat ide. Itt valóban aktív kikapcsolódásra és pihenésre van lehetőség. Az épület 12 fő befogadására alkalmas, melyben 3 szoba, konyha, étkező és egy hatalmas nappali kandallóval lett kialakítva, illetve a kerti fedett részen is található egy kandalló, kiskonyhával és étkezővel, valamint egy jakuzzival. A házban az emeleten 2 hálószoba van. Az egy hálószobából csodálatos panoráma tárul elénk a szobához tartozó teraszról. Továbbá az emeleten egy fürdőkádas fürdőszoba is helyet kapott wc-vel. A nappali mellett, egy félemelettel lejjebb található egy zuhanyzós fürdőszoba külön wc-vel. Valamint beépítésre került egy infraszauna, és egy kisebb tároló is van még itt. Közvetlenül a ház hátsó részéhez csatolva található egy hatalmas fedett és fűtött 5X7 méteres úszómedence gépészettel, teljesen automatizálva. Az udvarban kialakításra került kettő kerti sütőgető (épített grill és bográcsozóhely) is - mely az esti pihenés és kikapcsolódás helyét biztosítja. Az ingatlan külterületen helyezkedik el, művelés alól kivont. Falusi turizmus üzemeltetési engedéllyel rendelkezik jelenleg is az épület - melyet az új tulajdonos is megkap! Az ingatlan vendégházként üzemel- 100%-os foglaltsággal- igény esetén az új tulajdonos amennyiben szeretné ezt folytatni mindent megkap hozzá- a foglalásokat is beleértve!! Ebben az esetben a vételár részét képezi az ehhez kapcsolódó weboldal, foglalási program, és bejáratott social media felületek. A közműveket illetően: földkábelből érkezik a 3 fázisú áram, amely 3*32 amper teljesítményt szolgáltat, valamint vezetékes víz van bekötve. Per és tehermentes azonnali birtokba vehető! Az ár az ingatlan teljes ingóságát, gépészetét tartalmazza!!! Egy ház, amire nem kell költeni, minimális a rezsije, csodálatos az elrendezése, jók a lehetőségei, akár önfenntartó is lehet, modern, mégis hagyományos. A levegő pedig kristálytiszta. Gersekarát szőlőhegyén található az ingatlan, csodaszép panorámával. Könnyen megközelíthető, a környező városok (Vasvár, Körmend és Zalaegerszeg)15-30 perces autóúttal elérhetőek. A szőlőhegy lábánál pedig egy különleges tó terül el, amelyet nyáron a horgászok és fürdőzők szívesen birtokba vesznek. Csupán Önre van szükség aki a családjával, az álmaival, a vágyaival, a boldogságával, a biztonság érzetével tölti meg az ingatlant! "Jöjjön el és nézzük meg együtt! Alakítsuk együtt tovább a jövőt!" (.....)

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
összkomfortos
kocsibeálló
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY