Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonkenese 28 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonkenese 28 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonkenese 28 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7430289
Referenciaszám: 38983
Feltöltve: 17 napja

Balatonkenese eladó üdülő és nyaraló 28 m² alapterületű: 18,89 millió Ft

18,89 millió Ft
674 643 Ft/m²
28 m²
Alapterület
1869 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 824 Ft
Második évtől
74 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kicsi nyaraló Balatonkenesén! A CasaNetWork Balatonalmádi  Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1556-os számú, kedvező adottságokkal bíró nyaralóját Balatonkenesén!   A balatonkenesei nyaraló tulajdonságai: - az épület megnevezése: egyéb épület, hétvégi ház - Mk (kertes mezőgazdasági) övezetben fekszik; belterület - rálátás a Balatonra - közművek a közelben - osztatlan közös terület - az utolsó néhány száz méter kivételével szilárd útburkolaton megközelíthető - az épület felújítás után üdülésre, hétvégi házként használható - barátságos környezete tökéletes feltöltődésre, kikapcsolódásra; telke vendégmarasztaló nyaralóhely - kertjében szőlő és termő gyümölcsfák - a vasút 1,7 km, a strand 1,8 km - kiváló lehetőség saját célra vagy befektetésnek  - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú, azonnal birtokba vehető Amennyiben a 1556-os számú a CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda által hirdetett balatonkenesei nyaraló vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem  hívjon a megadott telefonszámon! + 36 20 250 4403 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.  CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk !

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY