Eladó lakás Veresegyház 54 nm
Eladó lakás Veresegyház 54 nm
Eladó lakás Veresegyház 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7827824
Frissítve: 2 hónapja

Veresegyház eladó téglalakás 3 szobás: 39,99 millió Ft

39,99 millió Ft
740 556 Ft/m²
54 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 061 Ft
Második évtől
158 389 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veresegyház központjához közel, mégis nyugodt környezetben, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában eladó egy erkélyes lakás önálló kertrésszel és autóbeállóval.  A lakás egy téglaépítésű ház tetőterében került kialakításra, így bruttó alapterülete 92 négyzetméter, nettó alapterülete 54 négyzetméter. Elrendezését tekintve található benne egy tágas amerikai konyhás nappali, három darab világos hálószoba, egy tágas fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség. A lakás fehér színű műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a hőleadók radiátorok. A tető cserépfedésű, amely 20 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel van ellátva. Az ingatlan összközműves, elektromos hálózata réz kábeleken fut. A ház egy 558 négyzetméteres rendezett telken fekszik, melyből 100 négyzetméter a lakáshoz tartozó saját kertrész, ami kényelmes életteret biztosít akár egy nagyobb család számára is. Található rajta továbbá egy saját autóbeálló, ami igény szerint további két férőhelyesre bővíthető. A ház központi fekvésének köszönhetően pár perces sétán belül elérhető minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.  Vételár: 39.990.000.- Ft. Veresegyház a Gödöllői-dombságban terül el, Budapesttől 25, Váctól 20 kilométerre. A térség két fontos útvonala, a Budapesttől Fóton át egészen Galgamácsáig húzódó 2102-es, illetve a Vác térségét Gödöllővel összekötő 2104-es számú utak keresztezésében fekszik, ezek révén a környék minden fontosabb települése felől könnyen elérhető. A tömegközlekedése is kiválóan megoldott, vonattal és autóbusszal egyaránt sűrű menetrenddel megközelíthető. A város egyre népszerűbb lakóhely, a népességszáma évről évre növekszik. Látnivalóinak és turisztikai látványosságainak köszönhetően kedvelt kirándulócélpont.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Martin Szklenár RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 595 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Martin Szklenár RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 595 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY