Eladó lakás Veresegyház 60 nm
Eladó lakás Veresegyház 60 nm
Eladó lakás Veresegyház 60 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7672319
Referenciaszám: U0044599
Feltöltve: 16 napja

Veresegyház eladó téglalakás 3 szobás: 63,9 millió Ft

63,9 millió Ft
1 065 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 454 Ft
Második évtől
253 090 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJÉPÍTÉSŰ veresegyházi LAKÁSOK központi elhelyezkedéssel, MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL eladók! Még igénybe vehető a városi CSOK! Ne maradjon le. Veresegyház központjában helyezkedik el, a városközponttól 3 perc sétára, mégis CSENDES környezetben! A házban összesen 10db lakás épül, melyek aljában lesz található összesen 5 db változó méretű üzlet. A lakás elhelyezkedéséből adódóan kitűnő PANORÁMA nyílik a városra. Az ingatlan beruházója több évtizedes SZAKMAI TAPASZTALATTAL rendelkező helyi tőkeerős vállalat, számos, akár a környéken is megtekinthető referenciával rendelkezik. Néhány műszaki adat: - társasház 38-as Porotherm téglából épül - 15 cm-es homlokzati hőszigetelő rendszer - "AA" energetikai besorolással fog rendelkezni a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően ( A fűtése hőszivattyús, Nyáron mennyezet hűtés segíthet a kellemes hőmérséklet elérésében) - a nyílászárók 5 légkamrás műanyagok, 3 rétegű üvegezéssel A házban: -biztonsági kamerák -lépcsőházi biztonsági beengedő rendszer -udvari világítás A lakáshoz tartozik egy fedett 10,7 m2-es terasz is, mely a nappaliból és az egyik szobából nyílik. OPCIONÁLIS RENDELHETŐ PRÉMIUM CSOMAG: -prémium minőségű burkolatok -vásárolható fedett gépkocsi parkolóhely -vásárolható tároló -okos otthon kialakításának lehetősége Kiépült infrastruktúra, M3-as autópálya 12 percre, buszmegálló és vasútállomás pár perc sétára. Amennyiben személyesen is megtekintené lehetőségeit, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
10,7 m²
Energetikai besorolás:
A
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Evelin Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Evelin Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY