Eladó lakás Üröm 170 nm
Eladó lakás Üröm 170 nm
Eladó lakás Üröm 170 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7968210
Frissítve: 1 hónapja

Üröm eladó téglalakás 2+2 fél szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
935 294 Ft/m²
170 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 461 459 Ft
Második évtől
629 755 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Meglátni és beleszeretni a környezetbe! Csend, nyugalom és panoráma! Mindez Ürömön, természetvédelmi terület szomszédságában! Üröm egyik legszebb részén, a Sport utcában 170 nm-es, hatalmas belső terekkel rendelkező, nappali és 3 szobás családi ház vált eladóvá! Hatalmas, napfényes ablakok, tágas terek, nagyszerű elrendezés jellemzik, érdemes megtekinteni személyesen, nem mindennapi ingatlan! Igazi OTTHON alakítható ki benne! A családi házat profi tervek alapján megbízható csapattal építették az 1990-es években. A földszinten helyezkedik el a lakrész a garázzsal, kazánházzal és egy 42nm-es, napfényes terasszal. A pinceszinten műhely és több tároló kapott helyet melynek megközelítése a a teraszról és a telek széléről van biztosítva. Tetőtér korához képest remek állapotban van! Beépítése betongerendás födémnek köszönhetően viszonylag egyszerűen megoldható! Kisebb átalakítást követően akár kétgenerációs család részére is ideális otthont jelenthet! Az ingatlan főbb adatai: -170 nm-es családi ház(konyha, nappali, 3 szoba, előszoba, fürdőszoba, kamra, kazánház) mellett 42 nm-es terasz, 24 nm-es garázs és a pinceszinten 42 nm-es műhely(tároló) -732 nm-es telek méret -1995-ben épült az ingatlan mesteri tervekkel, kitűnő kivitelezéssel téglából, -meleg vizet és a fűtést is kombicorkó biztosítja -tetőtéri(padlástér) szigeteléssel rendelkezik -akár többgeneráció számára is ajánlott -tetőtér beépíthető így akár 30-40nm-es hasznos területtel növelhető -túraútvonalak közvetlen közelében, a Péter-hegy és Csillaghegy szomszédságában találjuk az ingatlant -emelkedős terepen helyezkedik el Közlekedése és elhelyezkedése kiváló! -az M0-ás autópálya 20 perc alatt érhető el -közelben közintézmények, óvodák, iskolák és bevásárlási lehetőségek rövid időn belül elérhetőek. Az ingatlan per és tehermentes. Nagyszerű választás, szuper ár-érték arányban, igazi álomotthon. Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Terasz:
42 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
60 Ft/hó
kocsibeálló
belsőkert
étkező
kamra
pince
műhely
internet
alacsony közös költség
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Loboda István
+36 70 609 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Loboda István
+36 70 609 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY