Eladó lakás Szeged, Belváros 123 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 123 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 123 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7985919
Referenciaszám: 312326
Frissítve: 17 napja

Szeged eladó téglalakás 4+1 fél szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
967 480 Ft/m²
123 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elegáns és luxusos élményt kínál ez a lenyűgöző nagypolgári lakás, melyet ötletesen 2 kisebb lakóegységre bontottak. Ablakaiból a Tiszára nyílik csodálatos panoráma a csinos park lombos fái között és fölött, és romantikus erkélye igazi hangulatvarázsló. A Belvárosban, mégis zöldben! A lakások 2017-ben teljes felújításon estek át, mely során vezetékcserére és új burkolatok kialakítására is sor került. Bár az ingatlant két külön lakássá alakították, az egyesítés könnyedén megoldható nagyobb rombolás nélkül, hiszen az épület műemlékvédelem alatt áll, így a felújításkor megőrízték az eredeti parkettát, illetve nyílászárókat. Ezek rejtve, vannak ugyan, de állagukat megóvták, így a lakások történelmi hangulata is megőrizhető maradt. Mindkét lakrésznek külön bejárata van a függőfolyosóról, és teljes értékű lakásként használhatóak: 1-1 fürdőszobával, különálló WC-kel, amerikai konyhás megoldással egybenyitott nappalival és hálószobákkal rendelkezik mindkét egység. Alapterületben felezték a 123 m2-es eredeti lakást, de nagyon különböző előnyöket alakítottak ki a 2 oldalon. Az egyik lakrésznek 2 különálló szobája van, illetve egy praktikus gardrób is rendelkezésre áll. Itt egy látványkandalló emeli a hangulatot. Míg a másik inkább legénylakásnak lett berendezve egyetlen hatalmas hálószobával, amiben egy meghökkentő beépített jakuzzi kínálja a luxus élményt. Ehhez a lakrészhez tartozik az erkély, és a fürdőszobában egy gőzkabin is helyet kapott. All in! Ezek, valamint a teljes bútorzat a vételár részét képezik, így az új tulajdonosok azonnal élvezhetik az otthon kényelmét és luxusát. A lakás könnyedén visszaalakítható egy grandiózus nagypolgári lakássá, így változatos lehetőségeket kínál az új tulajdonosoknak az igényeik és elképzeléseik szerint. Az eredeti fa nyílászárók frissítést kaptak, redőnyökkel felszerelve, így a modern komfort és a klasszikus stílus tökéletes egyensúlyt alkotnak. Jelenleg két kiadott bérlemény van kialakítva az ingatlanban, így akár bérlővel együtt is eladó, ami ideális lehetőséget kínál jövedelmező befektetésre. Emellett a lakások tökéletes választás lehetnek közeli barátok vagy testvérek számára is, akik együtt, mégis elkülönítve szeretnének élni. Ha most egy kisebb lakás is elég, de a gyarapodó jövőre is szeretne gondolni, és jól jönne a folyamatos bevétel, akkor ideális választás ez az ingatlan. Javaslatom: az egyik részbe beköltözni, a másikat kiadni addig, amíg szükség nem lesz arra, hogy újra összenyitva teljes pompájában élvezhesse egy család ezt a remek lakást, remek helyen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1911
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
panoráma
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY