Eladó lakás Szeged, Alsóváros 28 nm
Eladó lakás Szeged, Alsóváros 28 nm
Eladó lakás Szeged, Alsóváros 28 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8075285
Referenciaszám: 309758
Frissítve: 15 napja

Szeged eladó téglalakás 1 szobás: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
639 286 Ft/m²
28 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 950 Ft
Második évtől
70 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Utcára néző, földszinti, akadálymentesített egy helyiséges ingatlan, mely akár üzletként, irodaként vagy lakásként is használható. Ha tökéletes befektetést szeretnénk alacsony áron, ez az ingatlan minden szempontból megfelel. Könnyen kiadható, hiszen az Egyetem közelében van és a Nagyállomás is közel található. A 7 lakásos társasház 20 éve épült, jól karbantartott épület, melynek utcafrontjáról közelíthető meg az ingatlan. Egy légtér, mely jelenleg lakásként használt, de évekig üzlethelyiségként működött. Kialakításában jelenleg inkább az üzlet funkció adott, ugyan részben lakássá alakították, a kényelmes lakhatáshoz még kisebb átalakításhoz szükségesek. Nyílászárói fából készültek, az utcafronton végig üvegfelület található. Fűtése konvektoros, elektromos fűtés kialakítása javasolt. A melegvizet elektromos vízmelegítő biztosítja, mely nemrég lett beszerelve. Rezsije rendkívül alacsony, szinte elenyésző. A fő tér a szoba, a teakonyhából fürdőszobát alakítottak ki. A wc külön helyiségben található. A padló hidegburkolattal burkolt. Kis ráfordítással vagy átalakítással rendkívül otthonos, könnyen kiadható lakást kapunk, üzlethelyiségként jelenlegi állapotban is azonnal használható. A környékről: Alsóváros Szeged egyik legkedveltebb városrésze, melynek egyik fő utcáján található. Kiváló közlekedése és megközelíthetősége miatt tökéletes lokáció szempontjából. A belváros 15 perc séta, az Egyetem épületei 3-10 perc sétára vannak a háztól. Parkolni a ház előtt vagy a környező kis utcákban lehet, nem fizető övezetben. Tekintse meg a websétát, melyen a jelenlegi állapotot is megnézheti és egy általunk elképzelt felújítási tervet is. Igény szerint a felújításban is segíteni tudunk!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis-Jakab Réka ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis-Jakab Réka ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY