Eladó lakás Göd, Felső-Göd 59 nm
Eladó lakás Göd, Felső-Göd 59 nm
Eladó lakás Göd, Felső-Göd 59 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7823298
Referenciaszám: M249484
Frissítve: 17 napja

Göd eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
1 015 255 Ft/m²
59 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Göd-Felsőn, kellemes családi házas, csendes nyugodt utcában kínálunk megvételre egy 4 lakásos házban lévő 59 m2-es földszinti lakást. Az ingatlan használati megosztással lett kialakítva és teljeskörűen át lett építve 2023-ban. A lakás beosztása a maximális helykihasználás figyelembevételével lett kialakítva. Minőségi bejárati ajtóval, nyílászárókkal rendelkezik, a konyhai kiállások lehetőségét meghagyva a leendő tulajdonos fantáziájának. Kérés szerinti a konyha beépítésének lehetőségében is partner az építtető, egyébként mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja, ami a nappali dísze is lehet egyben. A lakás korszerű energetikai adottságai (hőszivattyú, napelem, szigetelés) hosszú távon is alacsony rezsi költségeket biztosítanak. Ajánljuk minden olyan házaspárnak, akik ki akarnak szakadni a belvárosból, vagy fiataloknak, akik első gyermeküket kertkapcsolatos lakásban szeretnék felnevelni, a város zajától meg akarják kímélni, és élni akarnak az udvar adta lehetőséggel, ahová nyugodtan kiengedhetik gyermeküket játszani, esetleg egy kis medencébe fürdeni. Az ingatlan további 3 lakása is eladó: földszint2 57 nm, emelet1 33 nm, emelet2 47 nm+15 nm terasz. M2-es autópálya 4 percre az ingatlantól, valamint a közelben tömegközlekedési lehetőségek, így a budapesti munkahellyel rendelkezőknek is jó választás lehet. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsarnai Béla Budapest I. kerület Zsolt utca 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsarnai Béla Budapest I. kerület Zsolt utca 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 609 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY