Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Sólyatér utca 64 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Sólyatér utca 64 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Sólyatér utca 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7590663
Referenciaszám: LK052252
Feltöltve: 16 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 164,9 millió Ft

164,9 millió Ft
2 576 563 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 478 582 Ft
Második évtől
653 124 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunai Panorámás! Nagy teraszos! Magas emeleti!Eladó a 13. kerületben a Marina Parton, a most épülő Duna Terasz Grande-ban egy 64m2+70m2-es, 7. emeleti, 3 szobás, NY-i tájolású, Dunai Panorámás, világos lakás. A lakás minden szobájából és a teraszról is látszik a Duna! Fürdőszobája ablakos.Okos-otthon megoldások, és mennyezet hűtés-fűtés gondoskodik a gazdaságos üzemeltetésről.A társasházban: Recepció szintű portaszolgálat, és csomagpont található.A közösségi életről pedig a közösségi tetőteraszok (jóga + napozó és grillterasz) a játszóterek és a lakók számára használható sporteszközök gondoskodnak.A környék:A Duna Terasz Grande olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épül, amelyből városszerte kevés létezik. A XIII. kerületi Vizafogó városrész állandóan fejlődő, megújuló, új-építésű házakkal övezett lakóövezete egyedi életmódot biztosít a lakóinak.Képzeld el, hogy a nap végén a lenyűgöző Duna-parton ülve nézed naplementét! A helyszín garantálja, hogy mindennapjaid része lesz a folyó, a sétány és a kikötő.Pár lépésre a Duna part, de számtalan szórakozási és sportolási lehetőséget talál ebben az exkluzív környezetben: Marina sétányon játszóterek, kültéri edzőterem, teniszpálya igényes éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, jacht kikötők, kondi termek, medencék, futó pálya.Frekventáltságát tekintve 5 percre a 3-as metró, buszok, kerékpárút szinte a ház előtt, a kikötő kb. 100 méter, így akár autóval, biciklivel, metróval vagy akár hajóval is elérheti a belvárost.Befektetés:A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, illetve gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni, így akár kiemelkedő hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.Ha Ön családjával egy nyugodt, biztonságos, tiszta levegőjű, kényelmes otthont keres, vagy akár egy jó befektetést, várom szíves hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Mennyezeti hűtés-fűtés
Építés éve:
2023
Erkély:
44,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Gábor Duna House - Naphegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 678 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Gábor Duna House - Naphegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 678 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY