Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 81 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 81 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 81 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7612895
Frissítve: 1 éve

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 132 millió Ft

132 millió Ft
1 629 630 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 383 098 Ft
Második évtől
522 816 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Lehel út és a Lőportár köz közelében megvételre kínálunk, egy magas emeleti, 3 szobás, napfényes, panorámás kétszintes lakást. Az épületben a lakások magas műszaki tartalommal, kitűnő minőségben készültek, magas minőségű burkolatok, szaniterek, távirányítós alumínium redőny az árban. Parkoló és tároló opcionálisan vásárolható a mélygarázsban. A lakás korszerű hang és hőszigetelésének, a nyílászáróknak és hőszivattyús hűtési-fűtési rendszernek köszönhetően AA+ energetikai minősítést kap. Konyhabútor nincs a lakásban, ez az Ön ízlésére van bízva. A közlekedés tökéletes, mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Pár perc sétával elérhető a Lehel tér, a West End és Budapest legnépszerűbb irodapiaci lokációja, a Váci úti irodafolyosó is. További információkért és a megtekintéssel kapcsolatosan, hívjon bizalommal! Személyes találkozó alkalmával teljes körű tájékoztatást adok. Igény esetén hitelügyintézésben, előkalkulációban is tudok segíteni! For Sale! High-floor, 3-room, two-story, sunny, panoramic apartment near Lehel út and Lőportár köz. The apartment is made with high technical content and excellent build quality, high-quality coverings, sanitary, remote-controlled aluminium blinds are included in the listing price. Parking and storage can be optionally purchased in the underground garage. Thanks to the modern sound and heat isolation, and the heat pump cooling-heating system, the apartment receives an AA+ energy rating. There is no kitchen furniture in the apartment, it is left to your taste. The location is perfect, easily accessible both by car and public transportation. This neighborhood is developing with lost of new buildings. Lehel tér, the West End and Budapest's most popular office market location, the Váci út office corridor, can be reached in a few minutes' walk. For more information and viewing, feel free to call me! I will provide complete information during a personal meeting. If needed, I can also help with credit management and preliminary calculations!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
panoráma
erkély
terasz
lift
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondor László Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondor László Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY