Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 125 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 125 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 125 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7601444
Feltöltve: 1 éve

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 156,46 millió Ft

156,46 millió Ft
1 251 680 Ft/m²
125 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 454 087 Ft
Második évtől
619 695 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A METROPOL13 lakópark a XIII. kerület központi helyén, Lőportárdűlőn, a Westend City Center szomszédságában kerül megvalósításra. A kerület ezen részét az elmúlt években megindult fejlesztéseknek és az infrastrukturális fejlődésnek köszönhetően méltán hívhatjuk a fejlődés központjának. Budapest legnépszerűbb irodapiaci lokációja, a Váci úti irodafolyosó közelsége is nagy előnyt jelent, mind befektetési, mind pedig szolgáltatási, szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek szempontjából. 2023. februári műszaki átadással, 20-80% fizetési ütemezéssel még 6 lakás megvásárolható! A hirdetett lakás paraméterei: nettó: 104nm, bruttó: 125,6nm, terasz: 19,5nm, tetőterasz: 35,5nm Nm ár: 1.245.700Ft A négy ütemben megvalósuló épület-együttes második ütemében 48 változatos elosztású lakást valósít meg a beruházó. A földszinti lakások kertkapcsolattal rendelkeznek, míg a legfelső emeleteken exkluzív penthouse lakások kerülnek kialakításra. Különleges óriás teraszaikkal és praktikus elrendezésükkel nem nevezhetők átlagos ingatlannak! Az épületek korszerű hang és hőszigetelésének, a nyílászáróknak és hőszivattyús hűtési-fűtési rendszernek köszönhetően az épület AA+ energetikai minősítést kap. A jelenleg érvényben lévő 12 fokozatból az AA+ fokozat a 2. helyen áll, amely kiemelkedően nagy energiahatékonyságot jelent. Az elektromos alumínium redőnyöket az ár magába foglalja! Parkolóhelyek a mélygarázsban (-1. szinten) 4,2 -6 M Ft között vásárolhatóak még, opcionálisan. A beruházó nagyon jó referenciákkal és stabil anyagi háttérrel rendelkezik. A projekt banki finanszírozású, ami a vevők biztonságát is szolgálja! További információkért és a megtekintéssel kapcsolatosan, keressen bennünket bizalommal! Személyes találkozó alkalmával teljes körű tájékoztatást adunk. Igény esetén hitelügyintézésben, előkalkulációban is tudunk segíteni!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tabányi Andrea Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tabányi Andrea Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY