Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 140 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 140 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7699988
Referenciaszám: 360021035-648
Feltöltve: 18 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 155 millió Ft

155 millió Ft
1 107 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 449 850 Ft
Második évtől
613 912 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Madárcsicsergés, medence és kert – Eladó lakás Sasadon Megvételre kínálok Sasad legszebb részén egy 140 m2-es, nappali + 3 szobás, belső 2 szintes, 2 fürdőszobás, nagy teraszos, ÚJSZERŰ társas házi LAKÁST. Az eladó társas házi LAKÁS műszaki és egyéb jellemzői: • 2002-ben épült, szépen karbantartott ház • A társasház parkosított kertjében, medence és játszótér • A lakás 2016-ban lett felújítva, kitűnő állapotú • Világos, napos, kertre néző szobák • Lakberendező tervei szerint készült, praktikus kialakítású, sok beépített szekrénnyel, gépesített konyhával • Földszintjén található egy amerikai konyhás nappali, étkező, melyhez kapcsolódik egy 15 m2-es terasz, plusz egy tágas hálószoba fürdőszobával és egy vendég wc • Emeleten található egy tágas hall, külön wc, fürdőszoba zuhannyal és káddal, valamint 2 tágas hálószoba • Nyáron a hűtést légkondícionáló biztosítja • Fűtése kombi-cirkó, valamint kandalló építésére lehetőség a nappaliban • Tároló 10m2-es: 5M Ft • Teremgarázs hely: 10 M Ft Minden infrastruktúra megtalálható a közelben: busz, óvoda, bölcsi, iskola, bevásárlás, orvosi rendelő stb. Ajánlom mindazoknak, akinek fontos a jó közlekedés, mégis csendre, nyugalomra és jó levegőre vágynak. Ha eladandó ingatlanja van, annak értékbecslésében INGYENES TANÁCSADÁST biztosítok, valamint INGYENES TELJESKÖRŰ hitelügyintézéssel, kedvező ügyvédi munkadíjakkal állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY