Eladó lakás Budapest XII. kerület 41 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület 41 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület 41 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7867767
Frissítve: 6 hónapja

Budapest XII. kerület eladó társasházi lakás 1 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
1 070 732 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 409 Ft
Második évtől
173 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HEGYVIDÉKI, ZÖLDÖVEZETI LAKÁS ELADÓ Eladó Budapest XII. kerületében, csendes zöld környezetben, 10 lakásos társasházban egy 41 m2 össz-alapterületű lakás. A lakás egy nagy szobából, konyhából, fürdőszobából és külön WC helyiségből áll, valamint tartozik hozzá egy fedett terasz és egy nagy méretű tároló. A lakás jó állapotú, a bejárati ajtó és az ablakok 2023-ban lettek cserélve jó minőségű és jól szigetelő műanyag nyílászárókra. A hideg és meleg burkolatok állapota is megfelelő. A konyha és a fürdőszoba funkcionálisan működő, designja felújításra szorulhat. A fűtés a fürdőszobában található cirkó kazánon keresztül történik. A fűtés havi átalány díja 8.000 Ft. A lakás jól szigetelt, ezért télen rendkívül gyorsan felfűthető, nyáron pedig kellemesen hűvös marad. A lakásba be van vezetve szélessávú internet. A közös költség havi kb. 10.000 forint, ez tartalmazza a vízhasználatot, a szemétszállítást, illetve a felújítási alapot. A lakáshoz tartozik egy fedett, kertre néző terasz. Az utca nagyon csendes, a szomszédok barátságosak, a saját kertrész, mely a teraszhoz kapcsolódik, egy kis oázis a város közepén. Ezen felül egy nagy méretű, száraz pince/tároló is tartozik az ingatlanhoz, amely extra tárolóhelyet biztosít. Az épület egy csendes lakó- és zöldövezeti utcában található 5 perc sétára az erdővel borított Kissváb-hegytől ("Kutyasétáltató-hegy"). A Széll Kálmán tér kb. 15 perc távolságra van, a tömegközlekedés jól kiépített a területen.A fogaskerekű megállója kb. 3 percre, a Boráros tér és Normafa között közlekedő 212-es, illetve a Széll Kálmán tér és Normafa között közlekedő 21-es busz kb. 6 perc sétára található. A buszmegállók mellett egy CBA élelmiszerbolt helyezkedik el. Kérem ingatlanosok ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 787 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 787 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY