Eladó lakás Debrecen, Vezér utca 63 nm
Eladó lakás Debrecen, Vezér utca 63 nm
Eladó lakás Debrecen, Vezér utca 63 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7950200
Frissítve: 3 hónapja

Debrecen eladó panellakás 1+2 fél szobás: 58,9 millió Ft

58,9 millió Ft
934 921 Ft/m²
63 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 943 Ft
Második évtől
233 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen-Vezér lakótelepen, 4 emeletes, 8 lakásos társasház 1. emeletén eladó egy 63 nm-es, 3 szobás, erkélyes, felújított, frissen festett, légkondícionált társasházi lakás. Ingatlan jellemzői: - nappali + 2 hálószoba - a fűtés: termosztát által szabályozható, gáz cirkó és hűtő-fűtő klíma (garanciális) - műanyag nyílászárók, az ablakok hőszigetelő üvegezéssel, redőnnyel fedettek, minden ablakon szúnyogháló található - a külön nyíló szobákban és a nappaliban parketta, az egyéb helyiségek hidegburkolattal fedettek - a kádas, törölközőszárítós fürdőszoba és a WC külön légtérben található, a meleg vízellátást a gázkazán biztosítja - a konyhában beépített elektromos BOSCH főzőlap, elektromos sütő, mosogatógép található, amelyek a vételár részét képezik - a lakás külön kamrával és kazánhelyiséggel rendelkezik - a nappaliból burkolattal ellátott 4 nm-es erkély nyílik a park felőli oldalra - saját (7nm-es) használatú tároló is tartozik a lakáshoz - a lakáshoz igény szerint egy 14 nm-es garázs is vásárolható, amely közvetlen a lakás alatt helyezkedik el. Ára: 9M Ft. - riasztó van beépítve a lakáshoz, a tárolóhoz és a garázshoz is. Az ingatlan megközelíthetősége személygépkocsival és tömegközlekedéssel is kedvező. Értékálló környezetben helyezkedik el. A közelben található infrastrukturális lehetőségek: iskola, óvoda, gyógyszertár, cukrászda, Nagyerdő, továbbá az IT Services, ThyssenKrupp, Tudáspark is. Kiváló lehetőség családosok számára, vagy akár bérbeadás céljára is. Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
étkező
kamra
erkély
pince
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
riasztó
kaputelefon
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 261 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 261 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY