Eladó lakás Budapest XV. kerület, Újpalota 53 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Újpalota 53 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Újpalota 53 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7833811
Referenciaszám: H472704
Frissítve: 17 napja

Budapest XV. kerület eladó panellakás 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
847 170 Ft/m²
53 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakás Budapest 15. kerületében, Újpalotán - Zsókavár utca Az ingatlan egy tágas és világos lakást kínál a város egyik legkedveltebb részén, ahol kényelmes lakhatás és remek infrastruktúra várnak az új tulajdonosra. A lakás a 4. emeleten található, biztosítva ezzel kellemes kilátást és megfelelő napfényáradatot. Tulajdonságok: Alapterület: A lakás 53 négyzetméteres, tökéletesen kihasznált alaprajzzal, amely lehetővé teszi a praktikus és komfortos lakhatást. Építés éve: 70-es évek. A ház 2011-ben vett részt a panelprogramban, mely során felújítások történtek a lakásokban. Ennek eredményeként a lakásban műanyag nyílászárók és redőnyök kerültek beépítésre, amelyek hozzájárulnak az energiahatékonysághoz és a komfortérzethez. Szobák: Az ingatlan rendelkezik egy tágas nappalival és két kényelmes hálószobával, amelyek sok lehetőséget kínálnak a berendezés és a személyes stílus kibontakoztatására. Lépcsőház: A lépcsőház kultúrált és rendezett környezetet nyújt a lakóknak, és a 2db lift segíti a könnyű és gyors közlekedést az emeletek között. Közlekedés és Infrastruktúra: Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyedén elérhetőek a város bármely pontjai. A környéken minden megtalálható, amire szükséged lehet: bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, éttermek és parkok. Ház magasság: A ház 14 emeletes, amely a magasabb emeleten elhelyezkedő lakásoknak páratlan panorámás kilátást kínál. Ez az eladó lakás egy ideális lehetőség azoknak, akik kényelmes és modern városi életet szeretnének élni a város egyik kellemes és jól ellátott részén. A kiváló közlekedési kapcsolatok, a kényelmes alapterület és a környék adta lehetőségek mind hozzájárulnak ennek az ingatlannak a vonzerejéhez. Ha további információkat szeretnél, vagy megtekintenéd ezt a lakást, kérlek, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift
panelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh György Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh György Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY