Eladó lakás Bonyhád 61 nm
Eladó lakás Bonyhád 61 nm
Eladó lakás Bonyhád 61 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7931469
Referenciaszám: H477974
Frissítve: 8 napja

Bonyhád eladó panellakás 3 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
375 410 Ft/m²
61 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 462 Ft
Második évtől
90 701 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fény, nyugalom, természetes környezet, énekesmadarak és mókusok. - Szimpatikusan hangzik? Akkor érdekelheti Önt ez a lakás! Kedvelt lakókörzetben, csendes, intelligens lakók szomszédságban található ez a 3 szobás, külön WC-vel, erkéllyel, tágas beépített szekrényekkel rendelkező, közepes állapotú, kellemes lakás. Amit mindezeken kívül még érdemes tudni: * A nyugati nyílászárók (2 ablak és a bejárati ajtó) cseréje megtörtént. * Mindhárom szoba külön bejáratú. * Kényelmét és biztonságát a távfűtés szolgálja. (egyedi mérőórák) * Panelprogram során, az épületet szigeteléssel látták el. * A közös költség tartalmazza a lépcsőház takarítás/világítás költségeit, a hulladékszállítást, és a szennyvízdíjat. * A földszinten 2 tároló is rendelkezésre áll. * A reggeli kávé/tea az erkélyen-közben a napfelkelte varázslatos színeit csodálva-kellemes napindítást adhat! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bátran, mutatom a lakást, és válaszolok a kérdéseire. Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: "H 477974 " . Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy jelezzen felém, és szívesen elküldöm a videót. Az ingatlan az Otthon Centrum felezőcsomag portfóliójához tartozik. További információért keresse honlapunkat. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal! Teljes körű pénzügyi megoldások díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. Keressen bizalommal, szakértők vagyunk! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1982
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
D
villany
víz
csatorna
erkély
panelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zentainé Pfeiffer Márta Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zentainé Pfeiffer Márta Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY