Eladó telek Tiszakécske, Holtisza partján 4300 nm
Eladó telek Tiszakécske, Holtisza partján 4300 nm
Eladó telek Tiszakécske, Holtisza partján 4300 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7827028
Referenciaszám: M250011
Frissítve: 17 napja

Tiszakécske eladó külterületi telek 4300 m² telekterületű: 8 millió Ft

8 millió Ft
1 861 Ft/m²
4300 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 556 Ft
Második évtől
31 926 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
 Eladásra kínálok Bács-Kiskun vármegyében, azon belül Tiszakécskén a 4-es Holt Tisza mellett , egy 4300 m2 telket, amin jelenleg szőlő, krumpli, napraforgó, paradicsom, paprika és diófa van. Ha szeretne valaki távol város zajától, 200 méterre egy tópartól élni akkor ez az ő helye. A telken belül találunk egy kisebb beton placcot meg egy kis szerszámos bódét illetve egy fúrt kutat is. A telek tájvédelmi területen van, új építés nem lehetséges, de pl. egy mobilházat le lehet telepíteni.  Ha kikapcsolódásra vágyik vagy szeretne egy nyugodt környéken élni akkor ez az Ön telke. Ha szeret horgászni közel a Holt-Tisza és Tisza folyó is. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Roland Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY