Eladó ház Szigetszentmiklós, Alsóbucka 119 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Alsóbucka 119 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Alsóbucka 119 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8086458
Referenciaszám: H483827
Feltöltve: 17 napja

Szigetszentmiklós eladó ikerház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
755 462 Ft/m²
119 m²
Alapterület
378 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklós közkedvelt részén, csendes zsákutcában eladó hatalmas, fényes terekkel rendelkező 125 m2-es családi ház. IGAZI ÉKSZERDOBOZ: Ízléses részletek és praktikus megoldások. - TÁGAS, VILÁGOS, átgondoltan megalkotott terek - SAJÁT CÉLRA épített és FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT ingatlan - tágas TERASZ és ERKÉLY is szolgálja az itt élők pihenését - jól használható KERT és önállóan álló GARÁZS - 3 autóbeállási lehetőség (1 garázsban, 2 udvaron) Hatalmas, tágas nappali (29 m2) fogadja a belépőket, ezzel összenyitva az étkező és a konyha (12 m2) található. A földszinti nagy szoba (19,5 m2) saját fürdővel (zuhany + WC) rendelkezik. A fogadó szinten található még egy kádas fürdőszoba WC-vel, tároló és kamra. Kandalló helye kialakításra került, bármikor beköthető. Az emeleten galériára érkezünk, innen 2 irányba egy-egy 12 m2-es szoba nyilik, melyeknél az egyikből gardrób került leválasztásra. A komfort érdekében az emeleten kézmosós WC kapott helyet A ház 25 cm vastag Porotherm falazóblokkból épült, a tökéletes szigetelést további 2 réteg 4 mm vastagságú bitumenes vastaglemez biztosítja. Az ablakok műanyagok és szúnyoghálóval, redőnnyel vannak ellátva. Riasztórendszer kiépítve. Az alaprajz tájékoztató jellegű, mivel a tulajdonos kérésére egyes terek és funkciók cserére vagy átalakításra kerültek. A környék jól ellátott, boltok, iskolák, óvodák, gyakran közlekedő buszjáratok és ideális kertvárosi környezet biztosítja a komfortérzetünket. Tömegközlekedés: a HÉV és a 682, 683 helyi busz 8-10 perc séta távolság. ITT ÉLNI ÉLETÉRZÉS! Várom megkeresését!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Erkély:
4 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomucz-Nagy Anita Otthon Centrum - VII. kerület - Rózsa utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomucz-Nagy Anita Otthon Centrum - VII. kerület - Rózsa utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY