Eladó ház Szada, Korizmics utca 150 nm
Eladó ház Szada, Korizmics utca 150 nm
Eladó ház Szada, Korizmics utca 150 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7802456
Frissítve: 9 hónapja

Szada eladó ikerház 4 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
660 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
953 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szadán, kiváló helyen, az Aranyhegyen eladó nettó 150 négyzetméteres ikerház 953 négyzetméteres saját telekrésszel. A Dél-nyugati domboldalon lévő ingatlan ÖRÖKPANORÁMÁS, a mogyoródi és fóti dombok, a budai hegyek, a Dunakanyar hegyeinek látványában gyönyörködhetünk. A telek enyhén lejtős, az alsó taktusban termő barackfák találhatók. A ház nettó területe 150 négyzetméter, mely az alábbiak szerint oszlik meg: - lakóterület 99 négyzetméter (nappali-étkező, 3 hálószoba, fürdő-wc-vel, egy külön wc, gardrób, háztartási helyiség, közlekedő) - házba integrált garázs 19 négyzetméter - terasz 32 négyzetméter. A családi ház 30-as téglából épül, 15 cm-es szigeteléssel, 3 rétegű nyílászárókkal, a jelenleg érvényben lévő szabályozásokkal összhangban. A szinteltolásos házban jól elkülönül a nappali-konyha és a hálórészek, illetve kiszolgáló helyiségek. Fűtési rendszer: hőszivattyúval, padlófűtés az egész ingatlanban (garázs is!) Nappaliban kandalló előkészítés. A burkolatok, szaniterek ízlés szerint választhatók, megegyezés szerint. Az építő munkájára jellemző a megbízhatóság és igényesség, leinformálható, referencia házai a környéken megtekinthetők. A ház mindkét fele eladó! A két ház között dupla 30-as fal van! Tervezett átadás: 2023 Amennyiben megtetszett az ajánlatom akár hétvégén is. Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Üdvözlettel: Tóth János, a SZADAI ingatlanközvetítő.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Szerkezetkész
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozatlan
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szadaingatlan - Tóth János Szadaingatlan - Tóth János Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szadaingatlan - Tóth János Szadaingatlan - Tóth János Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY