Eladó ház Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep 120 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep 120 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep 120 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8042394
Referenciaszám: U0046299
Frissítve: 16 napja

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 5 szobás: 180 millió Ft

180 millió Ft
1 500 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
511 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 406 Ft
Második évtől
712 931 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan XXII.kerület kedveltebb városrészében található, családi házak szomszédságában. Az ikerház egyedi stílusban épült, tágas méretezéssel, hiánytalan kiszolgálói felszereltséggel és minőségi anyagok felhasználásával. A nettó 120 m2-es lakás belső terei az építtető több éves tapasztalatai és hosszú tervezői munka eredményeként kerültek kialakításra, figyelembe véve minden részletet. A lakásban a nappali-étkező-konyha kényelmesen elfér, mely egy nagy 18 m2-es terasszal kapcsolódik a saját 511m2-es kerttel . A négy hálószoba, gardróbszoba és két fürdőszoba biztosítja a kényelmes életteret az egész család számára. Az épület kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, Leiertherm 30 N+F kerámia téglából épült. Fűtése és meleg víz ellátása Vaillant hőszivattyús rendszerrel történik, padlófűtéssel. A szobákban minőségi laminált parketta, míg a többi helyiségben kerámia burkolatok készültek. A lakás tulajdonosa az egyedi mérőóráknak köszönhetően pontosan annyit fizet, amennyit valóban használ. A lakások redőnnyel, vízszűrővel, garázzsal és egy nyitott gépkocsi beállóval rendelkeznek. SZOBÁI ÉS HELYISÉGEI: - tágasak, világosak, külön nyílók, a nappali-konyha-étkező étkező kertkapcsolatos, - 4 hálószoba, (15nm, 15nm, 13nm, és 9nm) - 2 fürdőszoba wc-vel, - kamra és gardrób, - nagy (3,8x6m) garázs, bejárattal a lakásba, - nagyméretű (18nm) terasz Műszaki tartalom: - porotherm 30 N+F tégla falazat, - 6kamrás hőszigetelt műanyag nyílászárók, - 10cm-es vázkerámia válaszfalak, - 20cm vastag monolit födémek - 30cm emeleti födémszigetelés, - Vaillant hőszivattyús rendszer, padlófűtés, - Tondach Nativa kerámia cserép, - hőszigetelt redőnyszekrény, alumínium lamellás elektromos működtetésű redőny, - risztórendszer, - klímaelőkészítés - audio kaputelefon - vágott tégla külső burkolat. Várható átadás: 2024. Évvége Az ingatlan környezete is ideális, hiszen a XXII. kerület egyik kedvelt területén található, a tömegközlekedési eszközök mindössze néhány perc sétára vannak, LIDL/ALDI/CAMPONA 1km-en belűl található. Ha Ön is szeretne egy modern otthont, amely minden igényt kielégít, akkor ne habozzon, és hívjon most! A képek referencia ingatlanokban készültek.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sulyok Attila Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sulyok Attila Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY