Eladó ház Budapest XI. kerület, Madárhegy 193 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Madárhegy 193 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Madárhegy 193 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8088645
Referenciaszám: H483860
Frissítve: 10 napja

Budapest XI. kerület eladó ikerház 4 szobás: 399 millió Ft

399 millió Ft
2 067 358 Ft/m²
193 m²
Alapterület
660 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 1 158 000 Ft
Második évtől
1 580 330 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az ajánlat biztosan csak rövid ideig lesz a piacon, kitűnő minősége, remek beosztása, csodálatos kertje, panorámája miatt is. Örömmel ajánlom Önnek, amennyiben mindezek fontos szempontok a CSALÁDI OTTHONA megtalálásakor. Ha családjával olyan otthonról álmodoznak, ahol a nyugalom és a kényelem összefonódik a modern életstílussal, akkor ne keressen tovább, mert megtalálta. HÁZRÓL: - bruttó 222 nm-es, 3 szintes, - déli tájolású, rendkívül világos, magával ragadó hangulatú, - 2019-ben épült, azóta folyamatosan karbantartott, gondozott, - amerikai konyhás nappali + 4 szobás, 3 fürdőszobás, gardrób szobás, - konyha mellett nagyon praktikus kamra található, - minden részletében átgondolt, letisztult formavilágú, modern megjelenésű, - a nappali élettérnél teljes falszélességű, hatalmas, 5 légkamrás, alumínium ablakokon gyönyörködhetünk a kilátásban, - 38 nm-es terasz kapcsolódik a nappalihoz, - legalsó szinten található a 2 állásos garázs, - INNOVATÍV ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ épület. Ahogy az a mellékelt alaprajzon is látszik a földszinten lett kialakítva a nappali élettér, az emeleten található két panorámás hálószoba, egy dolgozószoba, gardrób helyiség és két fürdőszoba. A fürdőszobákban zuhanyzó illetve kád is található. A legalsó szinten a kétállásos garázs, egy 12 nm-es stúdió szoba és a hőszivattyú (GREE) gépháza kapott helyet. Kérésre további képeket is küldök. KÖRNYEZET: - gyönyörű, különleges növényekkel beültetett, csendes SAJÁT KERT, - eső érzékelős locsoló rendszer, külön kerti vízórával, - a kertben saját játszótér, - gyümölcsfák, szeparált zöldséges mini-kert, - 2 autó számára beállási lehetőség. SZÁMOS ELŐNYE MELLETT TOVÁBBI POZITÍVUMOK: - 15 cm-es Austrotherm grafit külső hőszigetelés, - HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS + FŰTÉS (padló + mennyezet fűtés valamint mennyezet hűtés) - 5 légkamrás, alumínium terasz-tolóajtók, - emeleten törésálló ablakok, - minden ablakon elektromos, prémium zsaluzia (Smart Home opcióval), - eloxált alumínium korlátok, - beépített egyedi gyerekszoba bútor, - beépített egyedi konyhabútor, konyhai gépekkel (Bosch) és konyhaszigettel, - riasztórendszer és napelem előkészítés. INFRASTRUKTÚRA: Kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. Közelben több közkedvelt oktatási intézmény, orvosi rendelő, POSTA, gyógyszertár, vásárlási és sportolási lehetőség is található. Autóval pár perc alatt elérhető az M7-es, M1-es autópálya, gyalog 3 perc séta a buszmegálló. Biztonságos, családias környezet, összetartó lakóközösség. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy Öné legyen Budapest budai oldalának, új építésű, kertvárosi életstílusának egy darabja. Nézzük meg együtt, mert érdemes és TEGYEN IS AJÁNLATOT, ha beleszeret!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2019
Terasz:
54 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jauch Hedvig Otthon Centrum - XII. kerület - MOM Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jauch Hedvig Otthon Centrum - XII. kerület - MOM Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY