Eladó ház Budapest XI. kerület, Madárhegy 101 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Madárhegy 101 nm
Eladó ház Budapest XI. kerület, Madárhegy 101 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7926136
Referenciaszám: 3609_red
Frissítve: 17 napja

Budapest XI. kerület eladó ikerház 4 szobás: 208,55 millió Ft

208,55 millió Ft
2 064 876 Ft/m²
101 m²
Alapterület
235 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 605 273 Ft
Második évtől
826 019 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba! > XI. kerület, MADÁRHEGY zöldövezeti részen, csendes környezetben, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 6 lakásos, ENERGITAKARÉKOS társasházban, 107 nm hasznos alapterületű, nappali + 3 hálószobás, két fürdőszobás, teraszos, 235 nm saját, kizárólagos használatú kerttel rendelkező IKERHÁZFÉL, tárolóval, DUPLA TEREMGARÁZS HELLYEL eladó! > > A felépítésre kerülő modern megjelenésű, 6 lakásos társasházként működő ikerházak U alakban épültek a telekre. Minden lakásnál szempont volt a saját kizárólagos kertrész kialakítása, valamint a házak közötti szeparáció. A házakhoz a kaputól fedett tároló mellett elhaladva jutunk a szintén fedett bejárathoz. A tágas előszobába fehér, minden igényt kielégítő beépített szekrény került, melyet a vételár tartalmaz. Az előszobából nyílik egy zuhanyzós fürdőszoba, ahol a mosó-szárítógép helye is ki lett alakítva. Az előszobából balra haladva a tágas konyha-nappali-étkező térbe jutunk, mely hatalmas ablakokkal rendelkezik, ahonnan körbetekintve gyönyörködhetünk a kert és a környező hegyek panorámájában. A nappaliból jutunk a pergolás teraszra, amely automata, esőzárásra is képes árnyékolóval felszerelt és a füvesített, automata öntőzőrendszerrel ellátott kertbe. > Az ingatlan néhány fontosabb műszaki paramétere: > • A lakásokban padlófűtés és mennyezet hűtés került kialakításra. A fűtés/hűtési és használati melegvíz igényének ellátását levegő-víz hőszivattyú biztosítja. > • A pinceszinten 30 cm vastag monolit beton-, a felsőbb szinteken pedig 30 cm vastag, égetett kerámia falazattal készült. > • A homlokzati hőszigetelő rendszer részeként a teljes homlokzaton 15 cm-es, polisztirolhab táblás hőszigetelés került. > • napelemrendszer kikábelezés > • videó kaputelefon, riasztórendszer > A homlokzati nyílászárók kívül-belül betonszürke színűek. Az ablakok és erkélyajtók korszerű, műanyag tokszerkezettel készültek, hőszigetelő háromrétegű üvegezéssel. A homlokzati nyílászárók tartozéka az előre beépített motoros működtetésű alumínium zsaluzia, alumínium szürke felülettel. A lakáshoz 2 db teremgarázshely tartozik, melyek vételára 8 MFt/db és egy 7,5 nm-es tároló, amely további 4 MFt-ért kötelezően megvásárolandó. Az M1-es, M7-es autópályák, a 4-es metró, valamint számos buszjárat közelsége segítik a közlekedést. > Kellemes, nyugodt városrész kiváló infrastruktúrával, értékálló befektetés itt új építésű lakást vásárolni! További műszaki paraméterekkel, alaprajzzal kérem keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY