Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonmáriafürdő, Akácfa u 66. 90 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonmáriafürdő, Akácfa u 66. 90 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonmáriafürdő, Akácfa u 66. 90 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8002302
Frissítve: 19 napja

Balatonmáriafürdő eladó hétvégi ház 90 m² alapterületű: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
776 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
680 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonmáriafürdő csendes, családias részén, önálló, klimatizált, nagyon jó állapotú, napelemmel szerelt, téliesített családi nyaraló eladó. A nyaraló 2000-es évek elején, erős betonalapzatra, téglából épült, hasznos területe 90m2. Az ingatlanba egy hangulatos, nagy méretű (20m2) fedett teraszról juthatunk be, ahol egy tágas és világos nappali, kettő jó méretű hálószoba, egy kis konyha, valamint egy tusolós fürdőszoba kapott helyet. Egy jól kialakított, kényelmes lépcsőn jutunk fel a felső szintre, ahol egy kis közlekedő, kettő ideális méretű hálószoba, egy gardrób, valamint egy bidés mellékhelyiség kézmosóval került kialakításra. A helyiségek klimatizáltak és riasztóval védettek, fűtéséről infrapanelek és nagyméretű inverteres klímák gondoskodnak. Az alacsony rezsiköltséget napelemes rendszer biztosítja. A nyaraló jó elosztású, műszakilag és esztétikailag is nagyon jó állapotban van. Az egyedi gyártású nyílászárói fából, hőszigetelt üvegezéssel készültek, zsalugáterrel szereltek. Az ingatlanon található még egy 18m2 a házzal egybeépített külső tároló is. A telek a ház arányaihoz képest ideális méretű (680m2), szépen parkosított. Ideális helye a kerti programoknak. a növények locsolásáról egy jól kialakított fúrt kút gondoskodik a tárolóban elhelyezett szivattyúval. A ház udvara és az utcafront több autó parkolására is alkalmas. Az ingatlan tehermentes, tulajdonviszonyai rendezettek. Az ingatlan akár teljes bútorzattal is eladó. Balatonmáriafürdő Balaton délnyugati partján, közvetlenül a Kis-Balaton szomszédságában helyezkedik el, mely az egyik legnagyobb természetes mocsári terület és madárparadicsom egész Közép-Európában. Keszthely 18 km-re nyugatra, Fonyód pedig 17 km-re keletre található innen. A település minden korosztály számára kedvelt pihenési és szórakozási lehetőséget biztosít széles választékban. Több szabad stranddal is rendelkezik. M7 -es autópályáról megközelíthető 164-es lehajtónál.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Baráti Vince
+36 20 938 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Baráti Vince
+36 20 938 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY