Eladó telek Újlengyel 1955 nm
Eladó telek Újlengyel 1955 nm
Eladó telek Újlengyel 1955 nm
Hirdetéskód: 7166809
Referenciaszám: 36010
Feltöltve: 16 napja

Újlengyel eladó építési telek 1955 m² telekterületű: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
7 928 Ft/m²
1955 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 45 640 Ft
Második évtől
61 857 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174601210 számú ÚJLENGYELI ÉPÍTÉSI TELEK! ELADÓ ÚJLENGYELEN egy 1955 m2 ÉPÍTÉSI TELEK. A telken minden közmű megtalálható . Budapesttől mindösszesen csak 40  km-re . A településen belül nagyon jó helyen található, csendes utca barátságos szomszédokkal. 300 méteren belül óvoda, iskola , bolt , polgármesteri hivatal , bank . A Község iparűzési adó mentes , ami rendkívül kedvező a vállalkozások számára. Per és teher mentes. A telek teljesen üres , így azonnal lehet rá építkezni , vagy bármilyen tevékenységet végezni. Az utca front szélessége 14 méter és minden közmű a telken. A telek kerítése az utca fronton illetve a jobb oldali szomszéd felől kialakításra került , a fentmaradó részét az új tulajdonosnak kell megépíteni. A telket kettő utca határolja és méretéből adódóan egy megosztás után külön külön is értékesíthető. Befektetésnek is tökéletes . Ha , felkeltette az érdeklődését , hívjon bátran és szívesen megmutatom. Irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz! Megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges! Amennyiben a 174601210 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/ Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Urbán László CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Urbán László CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY