Eladó telek Szalapa 3132 nm
Eladó telek Szalapa 3132 nm
Eladó telek Szalapa 3132 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7896739
Referenciaszám: T037063
Frissítve: ma

Szalapa eladó építési telek 3132 m² telekterületű: 5,7 millió Ft

5,7 millió Ft
1 820 Ft/m²
3132 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala megye északkeleti részén, egy csendes kistelepülésen, Szalapán kínálom megvételre ezt az egymástól kb. 40 méterre található, 2 911 nm és 221 nm nagyságú, rendezett, belterületi sík építési telkeket. Együtt a két ingatlan irányára 5 700 000 Ft, de külön-külön is elérhetőek, 4 500 000 Ft illetve 1 200 000 Ft-os irányáron! Tökéletes építkezési helyszín lehet egy Család számára, hisz a környék turisztikai látnivalói (Zalacsány, Hévíz, Szajki-tavak, Sümeg, BALATON) mind 20-30 percen belül elérhetőek. A beépíthetőség 30 %, a villany-, gáz- és vízközmű az utcáról beköthető.A szennyvízhálózat nem épült még ki a településen. A telkek egy csendes mellékutcában, csodaszép zöld környezetben vannak, a kisebbik jelenleg fás, bokros. Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és tegyen rá ajánlatot! Szalapának rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen gyönyörű környezetben, Hévíztől 28 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 30 km-re, Sümegtől 11 km-re, Zalaszentgrót városától 9 km-re, Zalaegerszeg városától pedig 35 km-re található. A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül. Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irimi Barbara Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY