Eladó telek Lepsény 2872 nm
Eladó telek Lepsény 2872 nm
Eladó telek Lepsény 2872 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7649930
Referenciaszám: TK029202
Feltöltve: 16 napja

Lepsény eladó építési telek 2872 m² telekterületű: 24 millió Ft

24 millió Ft
8 357 Ft/m²
2872 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 70 668 Ft
Második évtől
95 778 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK, ÉPÍTKEZŐK, VÁLLALKOZÓS RÉSZÉRE! - TELEPHELYNEK, PARKOLÓNAK, VÁLLALKOZÁSNAK, HÁZ ÉPÍTŐKNEK!Lepsényben, M7-estől és 710-estől 6 km-re, majd 3000 nm-es telek eladó!A telek fő út vonal közeli, TEHERGÉPJÁRMŰVEL, NYERGES VONTATÓVAL megközelíthető!Beépíthetőség 30%, méretéből kifolyólag osztható, így akár 2 lakóépület is elhelyezhető rajta, de besorolását tekintve vállalkozásra, telephelynek és kamion parkolónak is megfelelő!VÍZ, VILLANY, CSATORNA TELKEN BELŰL, víz az utcában!Az építési szabályzat szerint:A területen elhelyezhető épület - a lakó rendeltetésen kívül -:a)    igazgatási, iroda,b)    kereskedelmi, szolgáltató, szállásjellegű, munkásszállás,c)    a terület azon részén, amelyben a gazdasági célú használat az elsődleges egyéb közösségi szórakoztató,d)    hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális,e)    kulturális, közösségi szórakoztató ésf)    sportrendeltetést is tartalmazhat.Bővebb információ és megtekintés kapcsán várom szíves megkeresésüket!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burján Jennifer Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burján Jennifer Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY