Eladó telek Gomba 2200 nm
Eladó telek Gomba 2200 nm
Eladó telek Gomba 2200 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7814063
Frissítve: 5 hónapja

Gomba eladó építési telek 2200 m² telekterületű: 10 millió Ft

10 millió Ft
4 545 Ft/m²
2200 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 445 Ft
Második évtől
39 908 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesthez közel a Gödöllöi dombság részeként ismert szép fekvésű dimbes dombos Gombán eladó egy panorámás fekvésű utcában 2200 nm lakóövezeti építési telek,amely közművesített, és bekerített. A területen megtalálható az egész településre jellemző magaslat és völgy is. Jelenleg két rozoga házikó is található a telken melyekből némi építőanyag felhasználható további építkezéshez. "Egy kis házban te is rájössz majd ugyanúgy boldog vagy, És hogyha kérdeznek, mondd, nem is kell más: Egy rozoga ház, s várjon valaki rád! " Gombán több régi kúria,kastély horgásztó és kirándulóhelyek, lovarda hagyományőrző rendezvények gondoskodnak a szabadidő eltöltéséről. "Élet van e tájon, orvos, boltos, postás tanító, patikus, diák és óvodás." A 4-es út közvetlen gombai leágazásával 20 percre rövidült az autósforgalom a Fővárosba. Tömegközlekedéssel 50 perc a Nyugati p.u. Irányár:10,-MFt. Ha közel a városhoz jó levegőn, frekventált helyen szeretné otthonát kialakítani ez a telek jó választás lesz. Várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Katalin Kárpáti Katalin Az iroda összes hirdetése
+36 20 210 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Katalin Kárpáti Katalin Az iroda összes hirdetése
+36 20 210 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY