Eladó telek Csörög, Homokbánya utca 818 nm
Eladó telek Csörög, Homokbánya utca 818 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7963629
Referenciaszám: 23_dt
Frissítve: 11 napja

Csörög eladó építési telek 818 m² telekterületű: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
22 616 Ft/m²
818 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 473 Ft
Második évtől
73 829 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tervezze, építse fel új otthonát. Csörög településen új építésű házak környezetében ajánlok figyelmébe egy 818 nm-es belterületi építési telket, mely aszfaltos utcában található. A telek szabályos téglalap alakú, körbekerített. Közművek közül csatorna telken belül, víz, villany és gáz utcában található. A telken egy lakóépület legfeljebb két önálló rendeltetési egységgel létesíthető. Az Lf-m1 jelű övezet helyi jellegű, falusias, laza beépítésű., összefüggő nagy kertes,elsősorban lakóépületek elhelyezésére szolgáló övezet. Előkert mérete 5,0 m. Beépítési mértéke 30%, szintterületi mutató 0,5 m2/m2, legkisebb zöldfelületi mérték 50%. Legnagyobb megengedett építmény magasság 4,5 m. Csörög település közlekedés szempontjából is ideális helyen helyezkedik el. Az ingatlantól pár perc sétával a vasút-autóbuszállomáson lehetünk, onnan Vácra vagy Budapest irányába is eljuthatunk. A település mellett halad az M2 autóút, mely 2x2 sávosra bővült, így megrövidítve a Budapestre valóbejutást. Néhány perces sétával orvosi rendelő, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, posta és játszótér is elérhető. A településen több utca aszfaltos útburkolatot kapott, ily módon is megkönnyítve a közlekedést.A település illetve számos kulturális-fesztivál eseménynek is otthont ad. További információért és megtekintési szándékával várom hívását a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Erika Dintrada Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Erika Dintrada Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY