Eladó telek Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály, Árpád utca 1246 nm
Eladó telek Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály, Árpád utca 1246 nm
Eladó telek Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály, Árpád utca 1246 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8096445
Referenciaszám: kuri.zsuzsa@gmail.com
Feltöltve: 22 napja

Budapest XVI. kerület eladó építési telek 1246 m² telekterületű: 99 millió Ft

99 millió Ft
79 454 Ft/m²
1246 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 506 Ft
Második évtől
395 086 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest, 16. kerületében Rákosszentmihályon egy 1246 nm-es, bekerített, összközműves építési telek, elfogadott tervrajzokkal egy szabadon álló, önálló, kétszintes családi házra. Ez az épület alkalmas nagyobb család, akár kétgenerációs együttélésére is. A szobák száma az intimszférát, míg a közel 70 nm-es amerikai konyhás nappali a kényelmes közösségi teret biztosítja. A tervezés az Lke1 kertvárosias lakóterületi övezet, a kialakult állapotok szerinti beépítés figyelembe vételével, az építési hely beépítése az oldalhatártól 3,00 méterre történt. A telek előkertje 5,00 méter, hátsókertje 41,41 méter, a helyi építési szabályzatnak és az OTÉK-nak is megfelel. A gépkocsik elhelyezése épületen belül, garázsban történik, az előírásnak megfelelően 2 darab A ház szabadonálló elhelyezése főépítészeti jóváhagyással történik. Tervezett energetikai besorolás A++, hőszivattyús energiatermelővel. A telek csendes mellékutcában található, Sashalom határában. A közelben iskola, óvoda, posta, bevásárlási lehetőség, buszmegálló. Az Örs vezér tere néhány perc alatt elérhető. Teljes körű hitelügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, bármely, nem csak a nálunk vásárolt ingatlanok esetében is! Az ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Részletekért, a helyszín megtekintéséért keressen a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mindenkinek Kell Egy Otthon Mindenkinek Kell Egy Otthon Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mindenkinek Kell Egy Otthon Mindenkinek Kell Egy Otthon Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY