Eladó telek Budapest XI. kerület, Pösingermajor 2000 nm
Eladó telek Budapest XI. kerület, Pösingermajor 2000 nm
Eladó telek Budapest XI. kerület, Pösingermajor 2000 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7740435
Referenciaszám: T036047
Frissítve: 17 napja

Budapest XI. kerület eladó építési telek 2000 m² telekterületű: 249 millió Ft

249 millió Ft
124 500 Ft/m²
2000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 733 181 Ft
Második évtől
993 701 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természetvédelmi terület mellet, exkluzív környezetben eladó egy 2000 m2-es PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK! Ha igényes helyen, ELIT LAKÓÖVEZETBEN szeretné felépíteni új otthonát, ezt a telket feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS - Budapest és Budaörs határán, Rupp-hegy természetvédelmi terület mellett. - IGÉNYES KÖRNYÉK, elit lakóövezet, frissen aszfaltozott utca. - Újépítésű társasházak, modern családi-és ikerházak jellemzik. - Teniszcentrum 2 perc gyalog. - A budaörsi bevásárló centrum pár perc autóval. - Az Egér út M1/M7/M0-ás autópálya, a Balatoni út és a Budaörsi út is pár perc autóval. - A 8E és 140-es busszal 20 perc alatt a városban vagyunk vagy Budaörs központja 10 perc alatt elérhető. ÉPÍTÉSI PARAMÉTEREK - Építési övezet: Vi-2-XI-30 - Dél-nyugati tájolás - Beépíthetőség terepszint felett: 10% - Beépíthetőség terepszint alatt: 20% - Zöldfelület legkisebb mértéke: 80% - Homlokzat magasság: 5m - 5.5m között - Szintterületi mutató: 0.2 - Építhető épület: családi ház, ikerház, kiskereskedelmi épület, irodaépület - Víz, csatorna telken belül, villany, gáz az utcáról könnyen beköthető. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN (ONLINE IS) SEGÍTÜNK: • Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. • Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. • Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják Önt. • Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben kiváló elhelyezkedésű telket keres, HÍVJON FEL és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Könczöl Veronika Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Könczöl Veronika Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY