Eladó telek Balatonboglár 959 nm
Eladó telek Balatonboglár 959 nm
Eladó telek Balatonboglár 959 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8063501
Referenciaszám: T037978
Frissítve: 17 napja

Balatonboglár eladó építési telek 959 m² telekterületű: 62,99 millió Ft

62,99 millió Ft
65 683 Ft/m²
959 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 474 Ft
Második évtől
251 378 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonboglár központjában, építési telkek eladók. - A telek besorolása Vt10 - Beépíthetőség: 25 % - Beépítési magasság: 5 méter - az ár, 27% ÁFÁt tartalmaz ! Ajánlom figyelmébe befektetőknek, és családi ház építőknek, jó helyen, forgalomtól mentes, csendes utcában. A telkek kimérése megtörtént, önálló helyrajzi számmal rendelkeznek. A terület rendezése megtörtént, a közművek tervezése folyamatban van, kiépítése még ebben az évben várható. Tulajdonviszonyai rendezettek, azonnal birtokba vehető. Ha a leendő tulajdonos a közművek elkészülte előtt elkezdi az építkezést, az eladó a vizet és villanyáramot biztosítja. Balatonboglár és Balatonlelle városa számos kikapcsolódási lehetőséget kínál. Nyáron nehéz választani, hogy a hangulatos Gömbkilátó, kalandpark, Platán strand, Babel Camp, bor udvar, Szent István tér és Móló sétány mellett, a cirkusz, vidámpark, szabadtéri színpad, mozi, vagy éppen a rendezvény park programját látogassuk. Tisztelt érdeklődő, garantálom nem fog csalódni. Bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bank, vasútállomás, buszmegálló, a fövenyes strand, az élményfürdő, a szabad strand, a kikötő, kényelmes séta távolságra helyezkedik el. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomozi Gábor Otthon Centrum - Balatonlelle - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomozi Gábor Otthon Centrum - Balatonlelle - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY