Eladó telek Agárd, Vasút utca 3306 nm
Eladó telek Agárd, Vasút utca 3306 nm
Eladó telek Agárd, Vasút utca 3306 nm
Hirdetéskód: 6546007
Referenciaszám: 53-855
Feltöltve: 17 napja

Agárd eladó építési telek 3306 m² telekterületű: 109 millió Ft

109 millió Ft
32 970 Ft/m²
3306 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 320 951 Ft
Második évtől
434 994 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Agárdon, több ház vagy társasház építésére alkalmas 3306 m2 telek eladó. Víz és csatorna a telken belül, villany és gáz csatlakozás a telek előtt! Elhelyezkedése, Agárd Székesfehérvár felőli, Nyugati részén kedvelt, frekventált helyen. Utcafront 40 m, telekhosszúság 83 m. Lk 4-es Kisvárosi lakó övezet, szabadon álló épület, 30% beépíthetőség, legnagyobb építmény magasság 7 m Lk 4-2.9.4.5 Lk: Kisvárosi lakó övezet Első szám jelzi, hogy a beépítés melyik építészeti karakterbe esik 4 2 szabadon álló. A második szám a terület beépítési módját jelzi 9 a harmadik szám a megengedett legkisebb telek nagyságot jelzi 4 =30%. a negyedik szám a megengedett legnagyobb beépítettséget jelzi 5 =7,0m az ötödik szám a megengedett legnagyobb építménymagasságot jelzi Lk jelű lakóövezet (kisvárosias) (1) A terület jellemzően közepesen sűrű beépítésű, egy vagy több főépületben, egy vagy több önálló rendeltetésű egységet magába foglaló lakóépületek elhelyezésére szolgál. (2) A területen elhelyezhető: - lakóépület - a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület - egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület - a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású kézműipari épület (3) A területen kivételesen az alábbi építmények akkor helyezhetők el, ha az építmény az adott területre vonatkozó övezeti előírásoknak, továbbá a rendeltetése szerinti külön hatósági előírásoknak megfelel, valamint a más rendeltetési használatból eredő sajátos hatások nem korlátozzák a szomszédos telkeknek az övezeti előírásoknak megfelelő beépítését, használatát: - szálláshely szolgáltató épület - igazgatási épület (4) Egy telken – ha a 46. § szerinti sajátos építési előírások másként nem szabályozzák - csak egy melléképület (lásd függelék-fogalmak) építhető, amely csak az építési helyen belül helyezhető el.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Kovács Csaba Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 30 903 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Kovács Csaba Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 30 903 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY