Eladó telek Dömsöd 904 nm
Eladó telek Dömsöd 904 nm
Eladó telek Dömsöd 904 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7441759
Frissítve: 1 éve

Dömsöd eladó egyéb telek 904 m² telekterületű: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
12 721 Ft/m²
904 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 862 Ft
Második évtől
45 894 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A telek fekvése nagyon jó, aszfaltos út vezet odáig, 3 perc sétára van a Duna, viszont a környéken nincs nagy nyüzsgés. A jövőbeli önkormányzati tervek szerint a körülötte lévő utcák is le lesznek aszfaltozva. Sarok telek, három utca öleli körbe, így csak egy szomszéd van. Körbe kerített, jó állapotban lévő drótkerítés, van egy kiskapu az elülső részen, valamint oldalirányban nagy kettényíló kapu. A telek előtt folyik egy kis csatorna, ami tökéletes a horgásztra, tele van halakkal. A telken van áram, fúrt kút, locsolásra tökéletes. A víz bevezetése is elindult, akna már van, teendő nincs vele, csak várni kell a munkálatokra. A díj 90a be van fizetve, a többit csak akkor kell ha kész minden. A csatornával kapcsoltaban a kérelem be van nyújtva. Mivel egy másik társasághoz tartozik, ezért nehézkes és nem megy egyszerre. A gáz a telektől 10 méterre, könnyen bevezethető, már utána jártam. A telken termő gyümölcsfák vannak: 2 diófa a bejáratnál, 2 cseresznyefa, 3 meggy, 3 szilva, körte, birs, alma és egy gyönyörű sokat termő füge. Hatalmas szedersor, egy kisebb területen eper, pár bokor málna valamint szőlő lugas, fémoszlopos, huzalos megoldással. Több féle lila szőlő és 4 új fehér szőlőtőke van. A telket én is és az előttem lévő tulaj is használta zöldségtermesztésre, kiváló a talaj minősége. Építkezésre is tökéletes az adottságai miatt, 30 a beépíthetőség. Kérdés esetén vagy ha szeretné megtekinteni hívjon bátran, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 698 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 698 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY