Eladó ház Kiskunlacháza 37 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 37 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 37 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7851776
Referenciaszám: NY011302
Frissítve: 20 napja

Kiskunlacháza eladó egyéb ház 1 szobás: 32,5 millió Ft

32,5 millió Ft
878 378 Ft/m²
37 m²
Alapterület
550 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 323 Ft
Második évtől
128 724 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha nyugodt, békés VÍZPARTI környezetre vágyik a Soroksári Duna-ág mentén, akkor megtalálta! Megvételre kínálunk egy új építésű, állandó lakhatásra is alkalmas nyaralót Kiskunlacháza üdülőterületén, mindössze 150 méterre a Duna partjától. Az ingatlan könnyűszerkezetes, műanyag nyílászárókkal rendelkezik és 15 cm-es hőszigetelésének köszönhetően télen is használható. Hasznos alapterülete 37 m2, tágas nappali, étkező és konyha egy légtérben helyezkedik el, mellette a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, hálófülke pedig a padlástérben van kialakítva. Mindez minőségi burkolatokkal és berendezéssel, ízlésesen megvalósítva. Fűtése elektromos fűtőpanellel történik, a tulajdonos vállalja a klíma beszerelését is, melegvizet villanybojler biztosít. A házban vezetékes víz, csatorna és áram található, a gázcsatlakozás pedig a telekhatáron van, a kert locsolása fúrt kútról megoldható. Gondozott, 550 m2-es udvarral büszkélkedhet, amely minden oldalról kerítéssel van körülvéve, így maximális magánéletet és nyugalmat biztosít. várja új tulajdonosát A fedett terasz és a kertben található szaletli lehetővé teszi, hogy a szabadban élvezhesse az idilli környezetet, akár napfényes reggeliket vagy romantikus esti vacsorákat tervezve. A vételár a ház teljes berendezését, bútorokat és a műszaki cikkeket ( TV, hűtő, sup-ok stb. ) is tartalmazza. Lehetőség nyílik fürdésre, vízi sportokra és horgászatra, valamint a part menti sétákra és pihenésre a természet közelségében.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2022
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Klára Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Klára Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY