Eladó ház Szigetszentmiklós 180 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 180 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7549720
Referenciaszám: 281166
Feltöltve: 19 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 6 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
305 000 Ft/m²
180 m²
Alapterület
591 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak a Kertesyingatlannál! KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT ! Most 2 házhoz juthat 1 lakás áráért Szigetszentmiklós központi részén!! Nagycsaládosok, össze vagy szét költözőknek, befektetésnek, kitűnő lehetőség! Szigetszentmiklós központ közeli részén eladó egy 2 generációs 2 külön bejáratú lakrészből álló 180 nm-es összesen 6 szobás szigetelt családi ház 591nm összközműves telken. Az ingatlan átlagosan jó állapotú ,lakható mind a két része. Az ingatlan 2 részből áll teljesen külön bejárattal de a belső átjárás is biztosított lehet ajtókkal .külön víz és gázóra. Éjszakai áram. Az első rész téglaépítésű szigetelt,cserépfedéses , gázkonvektor fűtéses, a melegvizet villanybojler biztosítja helyiségek.: előszoba- gardrób, nappali, tágas hálószoba, konyha, fürdőszoba -wc, fedett terasz. A külső nyílászárók műanyagra lettek cserélve, villanyvezetékek cseréje is megtörtént. Hátsó rész 2003 ban lett ytong téglából hozzá építve, födém vasbeton, beépítése lehetséges, tető pala. A fűtés és melegvizet gázcirkó biztosítja, a helyiségekben lapradiátorok vannak. Ez a rész 108 nm tágas modern elrendezéssel. itt 3 hálószoba egy 56 nm-es amerikaikonyhás nappali, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, wc. A hálószobából kilehet menni a 20 nm-es teraszra ami részben fedett. Műanyag nyílászárók vannak a villanyvezetékek cserélve lettek. Riasztó kiépítve. Az árban a konyhabútor és az előszoba fal benne van. A teraszt kovácsoltvas korlát veszi körbe a kertbe egy halastó is található. A két lakrész között egy tároló helység van ahova mind a két részből belehet jutni alatta 5 nm-es pince van . A két ingatlan telek része szükség szerint fizikailag is külön választható, Igy tökéletes lehetőség albérlet kiadásra vagy összeköltőknek. Az ingatlan gyorsan költözhető . INGYENES HITEL ÉS CSOK ÜGYINTÉZÉS! nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra. ÜGYVÉDI HÁTTÉR. Várom hívását hétfőtől -vasárnapig. HA NEM TUDOM FELVENNI A TELEFONT ,HAMAROSAN VISSZA FOGOM HÍVNI.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz
riasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcsné Kertesy Tünde Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcsné Kertesy Tünde Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY