Eladó ház Székesfehérvár, Belváros 400 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Belváros 400 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Belváros 400 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7481319
Referenciaszám: H456313
Feltöltve: 16 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 11 szobás: 239 millió Ft

239 millió Ft
597 500 Ft/m²
400 m²
Alapterület
1164 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 693 639 Ft
Második évtől
946 613 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Székesfehérváron egy francia erkélyes, többgenerációs kiváló paraméterekkel rendelkező kertes családi házat. Praktikus elrendezésű otthon, külön bejáratú napfényes szobákkal. Gyalog pár percnyire elérhető Interspar kisebb üzletekkel, dohánybolt, patika, orvosi rendelő, iskola, óvoda, sportcentrum, különféle szolgáltató egységek. A közlekedés kiváló, a buszpályaudvar és a vasútállomás is könnyen megközelíthető. A 1100 m2-es telken két épület található. A főépületben egy 160 m2-es rendkívül igényesen kialakított modern nagypolgári stílusú lakás, egy 100 m2-es klasszikus nagypolgári stílusú lakrész, egy 50 m2-es iroda, és egy 35 m2-es „kiszolgálóegység” található, mely alatt egy 20 m2-es pince is kialakításra került. A telek hátsó részén egy 60 m2-es, teljes értékű külön lakrészt, két egyállásos garázst, és egy kb. 30 m2-es, nagy méretű tárolót tartalmazó épület található. A két épület között parkosított, bokrokkal, óriásfenyővel beültetett kert található. A gesztenyefákkal szegélyezett utcafronton két autó, az udvaron belül a két garázs mellett 5 autó is parkolhat. Az ingatlan két nagy méretű családi lakóingatlanaként is használható egy lakóegységgel és egy külön irodával. Külön megközelíthető bejárattal bármelyik, vagy akár mindegyik kiadható. Az épületek számos lehetőségeket rejtenek, átalakíthatóak a nagy méretű családi lakóházzá vagy apartmanházzá. Új építésű társasház, 6 különálló lakrész felépítésére, átépítésére is alkalmas. Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, rövid időn belül költözhető. Benne van a földgáz rezsi-csökkentett árban az ingatlan, ("rezsivédett") 3x 1729 m3/év fogyasztásig vehető igénybe. További információkéréssel, megtekintéssel kapcsolatban, keressen bizalommal! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Fűtés:
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY