Eladó ház Sülysáp 163 nm
Eladó ház Sülysáp 163 nm
Eladó ház Sülysáp 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7902296
Referenciaszám: H476235
Frissítve: 16 napja

Sülysáp eladó családi ház 5 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
324 540 Ft/m²
163 m²
Alapterület
1600 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 529 Ft
Második évtől
209 522 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A gödöllői dombság egyik gyönyörű völgyében Sülysápon eladó ez az ingatlan. Telek területe:1000 nm A ház 170 nm amelybe két bejáraton át is bejuthatunk ,helyet kapott négy szoba, két fürdőszoba-wc ( egyik fűrdőben zuhanyzó is van), két közlekedő, nappali, koyha-étkező,szauna,két háztartási helység,előszoba.A tetőtérben kialakításra került egy tea konyha is,de még tartalmaz bővítésre lehetőséget. Az egész ház alatt dupla garázs ,pince ,műhely és tárolók található amely a telek lejtésének köszönhetöen földszinten helyezkedik el. Az ingatlan öszközművesített.A műhelyben három fázisú áram van így akár válalkozásra is alkalmas. A telken található fűthető melléképület és üvegház is. Az ingatlan az aszfaltozott utcától körülbelől 100 mérerre épült melyhez a bevezető útszakasz szilárd burkolatott kapott,így az utca zaja nem zavarja a házban lakók nyugalmát. A nappaliból és az egyik emeleti szobából egy -egy terasz nyilik melyre kiálva gyönyörködhetünk a parkosított előkertben. Az emeleten ki lett alakítva egy második konyha így a fűtés támogatás duplán lehet igényelni,két generáció is kényelmesen elfér kis ráfordítással külön bejárat is kialakítható. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1981
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsné Jánosi Enikő Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsné Jánosi Enikő Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY